ah be castiel, ako ti e opravduvanje toa sto fiorentina mestela u 2004, vo red, ama fakt e deka nikade ne osporuvas deka mestite i denes, i tebe toa ti e mnogu jasno, ama vo red e da se mesti posto fiorentina u 2004 namestila 2 natprevari, pak ti vikam ti ne vikas deka milan u nedelata ne namesti utakmica, ama si najde opravduvanje vo toa deka fiorentina mestela pred skoro 10 godini.
za montolivo sto go zemavte ic ne me boli, ne spasivte od edna anemicna alka, i timot na fiorentina sezonava se prerodi, i ako samiot ne si vo sostojba da zabelezis, procitaj po sportski sajtovi mislenja na novinari, trenieri, fudbalski rabotnici, koi se soglasni deka sezonava fiorentina za oko odigra najdobar fudbal (sto e zasluga na sredinata t.e na Borja i na Pizaro), i ne samo toa tuki i imase uspesna sezona i da ne bea mestenkite na milan ke si igraa zasluzeno vo liga na sampioni. A sto se odnesuva za Borja valero ti kolku sakas vikaj na forumov deka Monto vi e zver igrac, eve ti eden fakt so koj barem za sezonava ke ti kazam koj bil po korisen igrac Borja ima 11 asistencii za gol, dodeka Montolivo ima 2 asistencii, navistina impresivno.
.
Milan e golema ekipa nikoj ne go spori toa, ama vo momentov nemate igraci za uspeh, osobeno ne vo CL, ne se puvaj so titula vo CL od 2004, od togas skoro 10 godini se pominati, ti mozda i ne si go gledal finaleto, ili moja pretpostavka e deka bas togas i si pocnal da navivas za milan, nema veze, taa ekipa i ovaa sega sto milan ja ima ne moze da sporedi, toa bea legendi od igraci, ova se zbirutinki vo milan, pa pobogu Montolivo vi e najdobar igrac, so 2 asistencii, katastrofa, a koga ke donesat pravi igraci ti sam ke go plukas montolivo, ama da pocekame i za toa, poslednive godini zemate ili izbrkani ili nedokazani igraci, a toa sto ke se pokaze kako vredno go prodavate.