Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.Серија А е за жалење.Да не ви го дадевме Роки сигурно ќе ги добиевме Киево,но вие ја имате среќата да го користите до крај на сезона.Се осети отсуството на големиот Томазо Роки.

И сега некој ќе ми каже дека Лацио не беше чиста местенка?Срамота, тато ми ја имаше играно случајно загледав, смешно беше ова

Snajder veke e prodaden za 7.5 m +2.5 vo idnina, a se spekulira deka Kutinjo e na pragot na potpis so liverpul a inter za nego ke dobie 13 milioni evra. kolku e tocno ke vidimeCoutinho го продадоа ли?Ја па мислев Снајдер го продаваат за овој да почне да игра на таа позиција.Серија А е за жалење.

Oдлично,лапнавме 23 милиони!Snajder veke e prodaden za 7.5 m +2.5 vo idnina, a se spekulira deka Kutinjo e na pragot na potpis so liverpul a inter za nego ke dobie 13 milioni evra. kolku e tocno ke vidime![]()

А Лотито бидејќи е убеден дека на Лацио не му требаат нови засилувања си ја потпевнува оваа:Ова е хитот во канцелариите на Интер деновиве :
http://www.youtube.com/watch?v=PbVc4TxuiUY
pa so ovie pari trebalo da go kupat ovoj paulinjo.Oдлично,лапнавме 23 милиони!![]()
Имене тато ми ја викаше да ја ставам кец ама не го послушавНе ја играл само тато ти кец... чисто онака колку да знаеш![]()