Да не ви го дадевме Роки сигурно ќе ги добиевме Киево,но вие ја имате среќата да го користите до крај на сезона.Се осети отсуството на големиот Томазо Роки.
Не ја играл само тато ти кец... чисто онака колку да знаешИ сега некој ќе ми каже дека Лацио не беше чиста местенка?Срамота, тато ми ја имаше играно случајно загледав, смешно беше ова
Snajder veke e prodaden za 7.5 m +2.5 vo idnina, a se spekulira deka Kutinjo e na pragot na potpis so liverpul a inter za nego ke dobie 13 milioni evra. kolku e tocno ke vidimeCoutinho го продадоа ли?Ја па мислев Снајдер го продаваат за овој да почне да игра на таа позиција.Серија А е за жалење.
Oдлично,лапнавме 23 милиони!Snajder veke e prodaden za 7.5 m +2.5 vo idnina, a se spekulira deka Kutinjo e na pragot na potpis so liverpul a inter za nego ke dobie 13 milioni evra. kolku e tocno ke vidime
А Лотито бидејќи е убеден дека на Лацио не му требаат нови засилувања си ја потпевнува оваа:Ова е хитот во канцелариите на Интер деновиве :
http://www.youtube.com/watch?v=PbVc4TxuiUY
pa so ovie pari trebalo da go kupat ovoj paulinjo.Oдлично,лапнавме 23 милиони!
Имене тато ми ја викаше да ја ставам кец ама не го послушавНе ја играл само тато ти кец... чисто онака колку да знаеш