Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 11.004
- Поени од реакции
- 8.961
Џони и Деви во Калчото веќе не се мести 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И Шутка и Идризово потенцирај ги !!
И тоа се благодарение на Перикле овај Конте![]()
Црњо скини ми се с'курца plswow koj humor ej aj poducine da znaeme i nie vakvi jaki humori da vadime

Најдтврдокорните останааAu sto bese ubava temava pred 3 god , nikade gi nemase navivacite na Jube , eden duri se otkaza (Torpedo mislam bese? ). Sega od nivniot humor mi se temni![]()

Кој спомна местење ?Џони и Деви во Калчото веќе не се мести![]()

Нормлано ке нема навивачи на Јубе кога таков клуб не постоиAu sto bese ubava temava pred 3 god , nikade gi nemase navivacite na Jube , eden duri se otkaza (Torpedo mislam bese? ). Sega od nivniot humor mi se temni![]()

Абе тоа беше поише случка од пред некој месец,искачам од дома гледам еден дедо на точак со дрес од Јуве,по пат гледам уште еден,стигам у Рамстор гледам едно девојче со иста маица од ЈувентусМК ко мојата,седнувам у Малага на сладолед,келнерот ме прашува еј брат од кај ја зема маицава,и пола саат ми плачеше како без Дел Пиеро нема да биде исто.Па тоа ако некој шинтераш или Биланез го доживее јас на трупче си го ставам![]()