Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не велам сами гол да си дадете, ама екипа која претендира за ЛШ не смее да игра вака. Земи ги на пример Евертон како играат против Јунајтед, Челзи и компанија.
Значи играме на гости со Јуве што е за класи подобар од нас секое отварање би било самоубиство,да ова беше катастрофална игра ама на крај се исплатеше.

Ајде било што било,у вторник бар ќе гледаме фудбал,а колегиве комотно нека идат и против Панатенаикос да играат бункер,пошо гледам и од треторазредни екипи у Лига Европа губат ко магариња.

Ајде било што било,у вторник бар ќе гледаме фудбал,а колегиве комотно нека идат и против Панатенаикос да играат бункер,пошо гледам и од треторазредни екипи у Лига Европа губат ко магариња.
:confused:

Niggersinparis-Mickaël Ciani :icon_lol:

375px-Micha%C3%ABl_Ciani.jpg
тагни го,вака може нема да ја види :D

Ne znam vie fanovite na drugite timovi kao Inter , Milan , sto sekogas provocirate ?

Vie ste retardirani vo mozokot , pa Juventus igraa ubedlivo podobro od site vo Italija , nemame konkurencija , so smrdena igra i smrdeni akcii davate gol ..

p.s. SALUTATE LA CAPOLISTA

Не велам сами гол да си дадете, ама екипа која претендира за ЛШ не смее да игра вака. Земи ги на пример Евертон како играат против Јунајтед, Челзи и компанија.
Или конкретно денеска Норич и ВБА.

Муабетот ми е дека се брукаа на терен Лацио.Не ми е криво за нерешено криво ми е што 90 минути од кои што очекував да гледам одличен фудбал гледав Мизерија.Еден тим напаѓа другиов се брани уште од прва минута,и тоа како да беше Пескара или пак Емполи.Зошто никој не се бунеше за нерешениот со Фиорентина.Па дечките одиграа 10ка.Можеа слободно да тепаат но ете се случи да заврши нерешено.Но сега Фиорентина го има респектот скоро од сите љубители на фудбалот,а за Лацио не би рекол.И за оној навивачот на Лацио што се пиша дека не му е битно како важно бод.Па еве ти како навивач цела недела чекаш да го глеаш твојот тим за што ?За да се бранат?Ако тоа те радува тебе како фан тогаш ок

Ne znam vie fanovite na drugite timovi kao Inter , Milan , sto sekogas provocirate ?

Vie ste retardirani vo mozokot , pa Juventus igraa ubedlivo podobro od site vo Italija , nemame konkurencija , so smrdena igra i smrdeni akcii davate gol ..

Ова треба да се санкционира

А шо сакаш да ти кажам, еј многу ми е криво што Јуве играше нерешено а баш сакав да тепа? Кур ме боли како играле Лацио и дали паркирале автобуси и камиони пред голот на Јуве, битно Јуве киксна и тоа е шанса за Интер да се доближи (ова од навивачки аспект го зборам). А за убавината на играта ја немаше стварно, ама целта ги оправдува средствата, Лацио тука беше дојден по бод и си го освои, знаеше дека не може да се надигрува со Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom