Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А камо ли двајцаЕден Фалкао како фали.
Еден Фалкао како фали.
Како не им е срамзначи овие удинезе и лацио ја брукаат сериа А во европа.![]()
се можам да разберам,ама овие кретениве од Милан никако да ги разберам.Што кур се замараат со Јувентус јас не знам, и онака е се наместено.
им напишав вчера таму 2-3 лепи речи и гледам сега ми ги избришале коментаритесе можам да разберам,ама овие кретениве од Милан никако да ги разберам.Што кур се замараат со Јувентус јас не знам, и онака е се наместено.
им напишав вчера таму 2-3 лепи речи и гледам сега ми ги избришале коментарите
имаме многу навивачи во Македонија, ама за жал голем дел од тие навивачи се кретени... не знам дури зошто било кој навивач на Милан, па и на Интер или било кој друг тим од Серија А вчера не би навивал за Јуве... кога веќе нема кој друг тим да ја претстави Серија А во европските натпреварувања како што доликува на една таква некогаш силна лига, зошто тоа да не го направи Јувентус и да покаже дека Серија А сеуште важи за силна лига, а не како што ја споредуваат со Англија 2ра лига...
Друго нешто е што големите тимови како Јувентус и Милан покажуваат меѓусебно почитување, јас лично го почитувам Јуве најмногу од било кој друг тим, секогаш биле најдобар противник на Милан, а овие кретеништа освен коментари со навредливи содржини ништо друго не напишале.![]()
А кој е најдобар противник во Серија А, Интер ?Рејтинг - шмејтинг, ќе сме навивале за Јуве
И по што ви е најдобар противник, ретко ви мава четврки?
Tips for newbies: 80-90'тите не се секогаш.А кој е најдобар противник во Серија А, Интер ?
Најдобри два тима во Италија се Милан и Јуве, Интер секогаш бил трет![]()
Милан важи за еден од најголемите тимови во светот, после Берлу сигурно нема да падне во рацете на некој идиот.Tips for newbies: 80-90'тите не се секогаш.
Милан пред Берлускони воглавно беше еве ваков каков што е денес. Човекот ве издигна на највисоко ниво треба да сте му вечно благодарни за тоа. Кај ќе терате после него ќе видиме.
Tips for newbies: 80-90'тите не се секогаш.
Милан пред Берлускони воглавно беше еве ваков каков што е денес. Човекот ве издигна на највисоко ниво треба да сте му вечно благодарни за тоа. Кај ќе терате после него ќе видиме.