Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Готова беше скоро работава за Бербатов,али не стопирал Ферги,жена му сакала да живеат у Лондон,па затоа и го одбра Фулам :facepalm:.
Иначе никој баш не се израдува нешто,ниту пак се потресе околу пропаѓањето на неговиот транасфер.Од толку имиња со кои се поврзуваше Јувентус,не беше баш Бербатов она што се очекуваше.
Ај тука некој фан направил слика "Welcome to Juventus",а што да кажат навивачите на Фиорентина што на аеродром го чекаа ко божем Меси доаѓа у Фиренца.:pos:
Фергусон стопираше.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Се изнајадовте како и секогаш за пенал кој патем беше чист но ако според вашите ‘‘големи‘‘ фудбалски познавања она врз Пацини не беше пенал тогаш ни стартот од Ночерино врз Дијаманти не беше за пенал,а за тоа никој ништо не спомна како и за фаулите што ги виде само брат ви Таљавенто.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Фергусон стопираше.
Не знам за ова,колку што знам Манчестер ја имаше прифатно понудата на Јувентус,Бербатов во последен момент се предомисли,наводно поради семејни причини.линк1 линк2
Еве и ја изјавата на Марота.
"We contacted Manchester United about [17.00] when we found out that Berbatov rejected Fiorentina's offer," Marotta told Sky Italia. "We then contacted the player's agent and he said to us that Berbatov had an offer from his former coach to join Fulham.

"We only approached Manchester United and got close to the player after discovering he had turned down Fiorentina. There was an offer from Fulham, but he wanted to evaluate our proposal too and give a definitive response tonight. Berbatov wanted to stay in England because of his family, it's a life choice not a matter of money. He was in Munich because his wife was born in Munich. Juventus acted with transparency and fairness."

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не знам за ова,колку што знам Манчестер ја имаше прифатно понудата на Јувентус,Бербатов во последен момент се предомисли,наводно поради семејни причини.линк1 линк2
Еве и ја изјавата на Марота.
Абе друго е ова, вие сте пратиле понуда, Фергусон не сакаше во Јуве да го прати зошто ќе беше типичен hijack од иста лига. После кога виде дека не иде во Фио го прати кај Јол, одамна се знаат со него, требаше асистент да му биде ама нешто не искочи на крај.
Немаме ние технички директори да одлучуваат за трансфери, Фергусон контролира се. :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Абе друго е ова, вие сте пратиле понуда, Фергусон не сакаше во Јуве да го прати зошто ќе беше типичен hijack од иста лига. После кога виде дека не иде во Фио го прати кај Јол, одамна се знаат со него, требаше асистент да му биде ама нешто не искочи на крај.
Немаме ние технички директори да одлучуваат за трансфери, Фергусон контролира се. :)
Јас читав дека бил Фергусон налутен за Погба, така нешто.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не вреди да се дускутира со олку плитки навивачи на Јувентус. Ако некој од оние шо се на место напишат нешто за пеналот, тек тогаш ќе вреди да се дускутира. Сега ти е џабе, ние ако почниме да пишиме дека не беше пенал, тие од инает ќе речат дека било пенал.
Jaс пишав дека не беше пенал за Јуве против Парма, али дај не какајте ова на милан ако беше пенал ја сум тогаш баба Евдокија ...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
каков пенал свирнат за болоња против милан и каков жолт на де јонг. море идете у курац судии у италија!

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Ова не беше пенал колку што голот на Мунтари не беше гол.

Ама криминалците нема да се криминалци ако не им е се сомнително......мада дискусииве мислам дека ги прават само од глупоќа и инат,така да не треба да им се замери.

Тежак је робијашки живот. :icon_lol:
http://forum.acmilan-online.com/showpost.php?p=1480697&postcount=16610
Теорија на заговор шо само малоумен навивач на милан можи да ја смисли :pos:
Мислам на форумов можи да најди поддржувачи теоријава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom