Толстој
екс Бомбастичен
Некој јувенташ нека си спрема вовед, ако не се отвори тема до 31ви јас отварам да знајте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак за Тоти сте се запнале...се гледа дека ви е трн во окофакт е дека Тоти е во топ 5-те италиански играчи на сите времиња па вие можите да го негирате тоа колку сакате
![]()
Кантона е еден од легендиде на Франција и Манчестер Јунајтед? Рој Кин? да не ги редам другите сите ги знаете. И сега нормално следи коментар „Тоа се играчи со дамка на кариерата бла бла бла...“ И? Зборуваме за фудбал не за тоа кој има помалце жолти и црвени.За овој играч ми велиш дека е топ 5 во Италија хм?
3тиот надобар стрелец во историјата на серија а не е во првите 20?не е ниту во првите 20 италијански играчи низ цела историја.
Малдини, Дел Пиеро, Неста, Барези, Баџо, Сциреа, Џани ривера, Буфон, Бергоми, Факети, Џузепе Меаца...Да продолжам?Пак за Тоти сте се запнале...се гледа дека ви е трн во окофакт е дека Тоти е во топ 5-те италиански играчи на сите времиња па вие можите да го негирате тоа колку сакате
![]()
Малдини, Дел Пиеро, Неста, Барези, Баџо, Сциреа, Џани ривера, Буфон, Бергоми, Факети, Џузепе Меаца...Да продолжам?
Да, никогаш нема да го достигне Меси во голови... Добар аргумент...
Прво кажи ми од кои 7 души што ти ги набројав е подобар па го рачунаш во топ 5 играч во историја на италија...Продолжи слободно
Прво кажи ми од кои 7 души што ти ги набројав е подобар па го рачунаш во топ 5 играч во историја на италија...
Тоти боље од Дел Пиеро , Баџо и бергоми ? хахДел Пиеро, Баџо, Бергоми ете 3 сега е во топ 5?
Тоти боље од Дел Пиеро , Баџо и бергоми ? хах