F
FuckYouAll
Гостин
Па Бонучи и Пепе не се виновни, ќе се увериш за брзо.Па кој рече дека се виновни, овоа само за инат ги судат, нема шо да праат.
Па Бонучи и Пепе не се виновни, ќе се увериш за брзо.Па кој рече дека се виновни, овоа само за инат ги судат, нема шо да праат.
Епа сеа, СЕ или НЕ СЕПа Бонучи и Пепе не се виновни, ќе се увериш за брзо.
не сум знаел дека ако гледаш утакмица на друг тим,автоматски тимот ти е комплексОпа...некој со комплекси го прати Милан цело време како игра...браво браво така треба![]()
Ne beshe mestena.кога сме кај местењето
FT Inter Milan [0 - 2] Hajduk Split
23' [0 - 1] A. Vukusic (pen.)![]()
58' [0 - 2] I. Vukovic![]()
Ова ми го вели некој кој се пали како млад мајмун на секое спомнување на Јувентус.Опа...некој со комплекси го прати Милан цело време како игра...браво браво така треба![]()
I ? Znaes kolku retardirani komentari ima od fanovi na Juve, Milan, Roma i ostanatite na netov ? Ajde sega site da gi zaokruzuvame vo paint i da gi postirame vo temava ...доказ на шо се палите.
Прегледај го приврзокот 47244
Ова ти е од групата коментар,не од поединечен фан!!!!!!!I ? Znaes kolku retardirani komentari ima od fanovi na Juve, Milan, Roma i ostanatite na netov ? Ajde sega site da gi zaokruzuvame vo paint i da gi postirame vo temava ...
И групата ја води поединечен фан, во право е син , поединци јадат гомна од секој фан клуб...Ова ти е од групата коментар,не од поединечен фан!!!!!!!
Koмплекс е коа со душа чекаш да напишеш нешо за утакмицата..башка у 2 навечер да глеаш пријателска...не сум знаел дека ако гледаш утакмица на друг тим,автоматски тимот ти е комплекс![]()
хахахахахахаОва ми го вели некој кој се пали како млад мајмун на секое спомнување на Јувентус.
Туку кажи кајќојте со ваква одбрана, има Милан дупки во одбраната како швицарско сирење. :p
Fake Fan!!!..башка у 2 навечер да глеаш пријателска...
значи ти не ги глеаш јуве???Koмплекс е коа со душа чекаш да напишеш нешо за утакмицата..башка у 2 навечер да глеаш пријателска...![]()
неам апсолутно никаква причина (а ни желба) да глеам пријателски утакмици на јуве...значи ти не ги глеаш јуве???