Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.539
Поени од реакции
7.063
Па Бонучи и Пепе не се виновни, ќе се увериш за брзо.
Епа сеа, СЕ или НЕ СЕ :D

мала шала на грешката :D
Успат, на поголемиот дел интераши и миланези, искрено не заболе за процесов, миланезиве пошто немаат купено играч шо местел, ние оти пола пола сме со Ранокија поради слабата форма. Знаеме дека овој пат клубот не ви местел туку му се погодило да ги земе тие што биле(или не биле а се под сомнеж) дел од скандалов. Во овие моменти кога ги гледам составите на интер и милан, полошо е од било кое сценарио кое го чека јуве од местенкава. Ако ги затворат пепе, бонучи и конте пак имаме послаби состави моментално, така да нашата загриженост лежи во нашите состави. Вие сте тука само да ве троламе пошто многу се наапувате :D

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Опа...некој со комплекси го прати Милан цело време како игра...браво браво така треба :)
не сум знаел дека ако гледаш утакмица на друг тим,автоматски тимот ти е комплекс:tapp:

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Опа...некој со комплекси го прати Милан цело време како игра...браво браво така треба :)
Ова ми го вели некој кој се пали како млад мајмун на секое спомнување на Јувентус.

Туку кажи кајќојте со ваква одбрана, има Милан дупки во одбраната како швицарско сирење. :p

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.288
Поени од реакции
46.771
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
не сум знаел дека ако гледаш утакмица на друг тим,автоматски тимот ти е комплекс:tapp:
Koмплекс е коа со душа чекаш да напишеш нешо за утакмицата..башка у 2 навечер да глеаш пријателска... :)
--- надополнето: 10 август 2012 во 01:05 ---
Ова ми го вели некој кој се пали како млад мајмун на секое спомнување на Јувентус.

Туку кажи кајќојте со ваква одбрана, има Милан дупки во одбраната како швицарско сирење. :p
хахахахахаха :) иди прати ги јуве...конте пак предсезонски се договарал да намести некоја утакмица :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom