Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Глеај сеа,се тоа ти се различни играчи и ние треба да сме среќни што играле и сме ги гледале додека сме растеле.

Значи играчи ко нив ретко ќе видиме пак и мене ми е мерак што сум растел со нив.

Тоти одбрал да остане во Рома но доколку се преселел во некој подобар клуб(не зборам дека Рома се дрва,но мислам знаете на што целам) тогаш којзнае што ке било,но сепак ова се само нагаѓања.
точно, можеби доколку преминал во Реал, ќе имал повеќе титули но ваква лична статистика ќе му недостасувала, но можеби и таму би имал одлична статистика и би постанал лидер на Реал Мадрид и најдобар на сите времиња :cool:

пред некое време гледав клип за оние проигрувања и асистенции со пети што ги правел во целата своја кариера, забележав сите играчи кои ги проиргрувал и им асистирал не го очекуваат тоа проигрување и покасно реагираат и трчаат по додадената топка од Тоти, да играл со Реал со врвни фудбалери можеби тие проигрувања би биле посикористени и би имале поголемо значење .. али нема везе ова се се нагаѓања :)
--- надополнето: 9 септември 2012 во 19:52 ---
секој има право на свое размислување демоктратија е фала богу:D..но пред се да не заборавиме дека фудбалот е тимска игра и и ако немаш добри соиграчи околу тебе и ти ќе бидиш слаб..
доста бе, јас што кажам тоа е последен збор, не ми тука филозофирај !! :D

F

FuckYouAll

Гостин
Во новара е сега на ко-сопственост. И тоа ме нервира кај малите екипи, не сакаат позајмици, одма ко-сопственост. Сега да видиш премиер лигата сите мали екипи имаат млади таленти од јаките.
Ако не му дајш на ко-сопственост играч на некој од малите клубови немат ни да заиграт, аку е на позајмица, ќе го стават по 15 мин на 10тина натпревари и толку.
Мене ко-сопственоста ми се свиѓат, ако сакаш да се развиват играчот во некој клуб плати, немат ништо лошо тука.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
доста бе, јас што кажам тоа е последен збор, не ми тука филозофирај !! :D
се извинувам you'r majesty нема да се повтори повеќе..се колнам во сите дресови на Интер што ги имам!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Сто пати сум рекол, овие од Јувентус ампутирани од смисла за хумор, чудо нешто еј...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
еве кој тим колку годишни влезници има продадено, Интер прв, Јуве втор, Рома трета, голем пад на Милан а пријатно изненадување се Сампдориа, бројка близу до големите клубови,а повеќе од еден наполи, лацио, една фиорентина и удинезе .. секоја чест :)
Atalanta - 9800
Bologna - 12,949
Cagliari - 3000

Catania - 8421

Chievo - 4200

Fiorentina - 13,885

Genoa - 16,100

Inter - 30,772

Juventus - 27,400

Lazio - 17,000

Milan - 22,500

Naples - 10,500

Palermo - 9286

Parma - 8189

Pescara - 7400

Rome - 24,200

Sampdoria - 19,590

Siena - 6869

Turin - 8100

Udinese - 17,457

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Сто пати сум рекол, овие од Јувентус ампутирани од смисла за хумор, чудо нешто еј...
Ма неее, само вие правите добри шеги ... Ние сме за никаде ....:facepalm:

http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/795653/index.html

Причина за грдата трева на Сан Паоло во Неапол

http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/795703/index.html

Причината за добрата форма на Наполи - нема 2 дена секс пред натпревар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom