Џони Вајсмилер
Don't share my food
Не дека играл у Јуве, али Зидан ми е како сите тројца заедно.
о пред се да не заборавиме дека фудбалот е тимска игра и и ако немаш добри соиграчи околу тебе и ти ќе бидиш слаб..
то е то
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека играл у Јуве, али Зидан ми е како сите тројца заедно.
о пред се да не заборавиме дека фудбалот е тимска игра и и ако немаш добри соиграчи околу тебе и ти ќе бидиш слаб..
Глеај сеа,се тоа ти се различни играчи и ние треба да сме среќни што играле и сме ги гледале додека сме растеле.
Значи играчи ко нив ретко ќе видиме пак и мене ми е мерак што сум растел со нив.
Тоти одбрал да остане во Рома но доколку се преселел во некој подобар клуб(не зборам дека Рома се дрва,но мислам знаете на што целам) тогаш којзнае што ке било,но сепак ова се само нагаѓања.
секој има право на свое размислување демоктратија е фала богу..но пред се да не заборавиме дека фудбалот е тимска игра и и ако немаш добри соиграчи околу тебе и ти ќе бидиш слаб..
Ако не му дајш на ко-сопственост играч на некој од малите клубови немат ни да заиграт, аку е на позајмица, ќе го стават по 15 мин на 10тина натпревари и толку.Во новара е сега на ко-сопственост. И тоа ме нервира кај малите екипи, не сакаат позајмици, одма ко-сопственост. Сега да видиш премиер лигата сите мали екипи имаат млади таленти од јаките.
доста бе, јас што кажам тоа е последен збор, не ми тука филозофирај !!![]()
Сто пати сум рекол, овие од Јувентус ампутирани од смисла за хумор, чудо нешто еј...
Ќе беше смешно да имаше ваква изјаваАко ова погоре ти е смешно,мора и ова да ти е
![]()
Сто пати сум рекол, овие од Јувентус ампутирани од смисла за хумор, чудо нешто еј...