Глеај сеа,се тоа ти се различни играчи и ние треба да сме среќни што играле и сме ги гледале додека сме растеле.
Значи играчи ко нив ретко ќе видиме пак и мене ми е мерак што сум растел со нив.
Тоти одбрал да остане во Рома но доколку се преселел во некој подобар клуб(не зборам дека Рома се дрва,но мислам знаете на што целам) тогаш којзнае што ке било,но сепак ова се само нагаѓања.
точно, можеби доколку преминал во Реал, ќе имал повеќе титули но ваква лична статистика ќе му недостасувала, но можеби и таму би имал одлична статистика и би постанал лидер на Реал Мадрид и најдобар на сите времиња
пред некое време гледав клип за оние проигрувања и асистенции со пети што ги правел во целата своја кариера, забележав сите играчи кои ги проиргрувал и им асистирал не го очекуваат тоа проигрување и покасно реагираат и трчаат по додадената топка од Тоти, да играл со Реал со врвни фудбалери можеби тие проигрувања би биле посикористени и би имале поголемо значење .. али нема везе ова се се нагаѓања
--- надополнето: 9 септември 2012 во 19:52 ---
секој има право на свое размислување демоктратија е фала богу
..но пред се да не заборавиме дека фудбалот е тимска игра и и ако немаш добри соиграчи околу тебе и ти ќе бидиш слаб..
доста бе, јас што кажам тоа е последен збор, не ми тука филозофирај !!