Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Јооој куку нонен,не дај боже да си модератор,си наебал,работа до гуша ке има!

бан за сите двојни јузери ги уништуваат темиве,без разлика дали се за Милан,Јуве,Интер или некој трет.

Јооој куку нонен,не дај боже да си модератор,си наебал,работа до гуша ке има!

бан за сите двојни јузери ги уништуваат темиве,без разлика дали се за Милан,Јуве,Интер или некој трет.

ќе им помине, ама Dek0 e epten orginal

Шта се овде догодило бре луѓе.:pos::pos::pos::pos::pos:
Овие интерашиве конечно да не го усовршиле клонирањето.:)

што се дешава бе стварно? почнаа и дупли јузери да прават за да креваат рејтин на анкети милан вс интер??? :pos2:

Што се глупостиве со 16 лажни профили од еден јузер ? Дај нека бришат тоа админи/модератори све,ептен забегавте.

Што се глупостиве со 16 лажни профили од еден јузер ? Дај нека бришат тоа админи/модератори све,ептен забегавте.

Лесно ти е тебе хахахаха - шо да кажам ја шо клонов сакал да *гребе за газиња и остали срања* :D и постирал таму хаххахах

Што е ова бугарски воз со гласањево. Викнете набљудувачи од ОБСЕ :D

Лесно ти е тебе хахахаха - шо да кажам ја шо клонов сакал да *гребе за газиња и остали срања* :D и постирал таму хаххахах

И ја тоа се чудам,гледам прееска плескање газиња ова она,си викам Деко вакви работи да прави ? Нее поштен дечко си е он,мора да е некој клон.............и стварно. :tv:

И ја тоа се чудам,гледам прееска плескање газиња ова она,си викам Деко вакви работи да прави ? Нее поштен дечко си е он,мора да е некој клон.............и стварно. :tv:

А таму читаш тиииииииии - кучееееееееееее :tv:

Да не може човек да оди да спие од дупливе :pos2:

Јувентус си ја заврши работата за денес, можам мирно да спијам.Красич :zver:

Овој Балардини е најтапа тренер никаква мотивација не им дава само дреме покрај аут.

Benites we will see you again in some better times :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom