Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Manchester+United+v+Inter+Milan+UEFA+Champions+9xsdok7ByRYl.jpg

image-1-for-manchester-united-2-0-inter-milan-gallery-612015582.jpg
image-51-for-gallery-steven-gerrard-set-to-celebrate-500-games-for-liverpool-fc-312084355.jpg

torres-goal-inter-away.jpg
soccer_Valencia_Inter_3.jpg
:pos2::pos2::pos2:

-Poseidon : Lele sakam da ti ja vidAm facata koga ke ispadne inter
-Poseidon : Ajde ajde......Uf edvaj cekam koga ke dojde fevruari

Super Franc, неделата што следеше по поразот на Челзи од Интер

maggie%20gylenhaal%20with%20baby%20ramona.preview.jpg

Ете....

За Манчестер Јунајтед и Ливерпул навивал дури :pos::pos::pos::pos:

беду зошто се бламираш толку бе,жити се ??:tapp:

Ете....
За Манчестер Јунајтед и Ливерпул навивал дури :pos::pos::pos::pos:
беду зошто се бламираш толку бе,жити се ??:tapp:
Нц, у моментов не навива за Ливерпул бидејќи во индина не е можен противник на Интер, значи, навива за Јунајтед, ЦСКА, Бордо, Лион, Барса, Баерн Минхен, Арсенал, Милан и можно е и Рома, незнаеме.

NA gornite sliki....KUTEEKK,KUTEEEEK :pos2::pos2::pos2::pos2:

Hahaha...Raduvaj se,raduvaj se....1 minale osmina finale i fudbalski bogovi se...a predhodno ne znaea sto e toa cetvrt finale...hahahah...Aj aj,ke dojdete i vie vo polufinale pred da ve rastrti barca:pos2:

Не навивам за Интер да знаеш, али вака што те гледам чуден...која црна историја ја има Челзи па ти што најде да зборуваш?

Не навивам за Интер да знаеш, али вака што те гледам чуден...која црна историја ја има Челзи па ти што најде да зборуваш?

Drogba ubav li e?:pos2::pos2:

Drogba ubav li e?:pos2::pos2:

Ќе видиме во наредните 50 години кога ќе си останете со 2 титули и со вештачки направениот тим со вештачки навивачи како тебе. ;) Или тогаш за Манчестер Сити ќе бидеш :)

NA gornite sliki....KUTEEKK,KUTEEEEK
Каде е твојот Челзи во таа приказна ? Главното прашање е, зашто поставуваш слики од екипи кои се ривали на тимот за кој навиваш и се ситиш на успех што го имала екипа, огромен ривал на Челзи, против Интер.

Знаеш дека со ова индиректно потврдуваш дека една мравка има 3 пати поголем мозок од твојот.

Да не го додадам тука и фактот што се надеваш дека Интер ке биде елиминиран од Барса и предвреме се ситиш за истово, а Барса е екипата која минатата година го елиминираше Челзи од ЛШ, меч по кој си бил доен и си цвикал ко џукела.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom