Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Бирам страна во корист на мојот тим. :tv:

Инаку ќе снема струја, ќе му падне мрак пред очите на Цезар. :pos2:

Како на вас против Цирих дома коа игравте :pos::pos:

Тоа е разликата меѓу фановите на Интер и оние на Милан/Јувентус: фан на Интер никогаш нема да одбере страна помеѓу Милан - Јувентус без разлика на табела. Повеќе би навивал да снема струја на стадионот :pos2:
ОХоо неверуј, колку пута сум прочитал таму кај вас исто ваке...
Секој си навиа како му одговара на тимот тоа е тоа, не дека појќе некој ги сака Интер од Јуве или обратно...

Ја сум за Х да заврши (x

Најдобриот голман на свет беше ова :tv:
Мело изглеа ќе му ја остае кантата на Кварезма да си ја чува, греота, си се приврзал за неа

Мело изглеа ќе му ја остае кантата на Кварезма да си ја чува, греота, си се приврзал за неа

Кај си ти бе од прееска те барам по форумов... Биди тука, правиме пресврт! :pos2:

Кај си ти бе од прееска те барам по форумов... Биди тука, правиме пресврт! :pos2:

Што ти викам Марли, ненормално си ни среќен :pos2::pos2::pos2:

Не видов бе не се пали одма :)
Нека му е за арно нега бега дур е време од Лацио.

Пандев ќе се заеби у интер ..само на клупа ќе дреми ..кај Пандев во состав со Милито и Ето ..ахх пандев пандев ..што си напрај ..убо ти беше во лацио ..

Пандев ќе се заеби у интер ..само на клупа ќе дреми ..кај Пандев во состав со Милито и Ето ..ахх пандев пандев ..што си напрај ..убо ти беше во лацио ..

Супер му беше. Со чистачот и со кафе - куварката тука негде им беа платите.

бар играше ..ваму нема да заигра ..

Воопшто не ти се познати приликите во Интер ама немам време сега да ти објаснувам, башка и напишано е во повеќе теми.

Еве денес на пример, Пандев ќе стартуваше зад Ето и Милито. Тоа е тоа што фалеше.

И ај сега да не должам сум пишувал за ова многу пати, имаше анализи во италијански медиуми итн...

Iosono станав од комп, гледав Роки на А1 со цурата, не ми беше забавно, јас гледав ФУДБАЛ у 18.00 :pipi:

Иначе пс. Интересно, интересно :icon_lol:

Видов ја дека те снема, многу непоштено од твоја страна :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom