Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Станува интересна сега и серија А.......

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
секако де ако интер и арсенал се второкласни тогаш јувентус каков е?????:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
ако сте освоиле 3 години пор ед италијанско и имате некое полуфинале во лига на шампиони не значи дека сте првокласен тим.Ондак lyon се подобри од вас 100 пати.:tapp:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Шо ти е на тебе бе ,овде пишував за Јувентус затоа што темата е за Сериа А ,и пишувам затоа што сакам да пишувам ,пишувам овде како фан и познавач на фудбал ,а не како навивач на Арсенал ,други ме напднаа безврска за Арсенал ,тоа што си го пишал за мене важи за другите а не за мене
1.А што пишуваш си се прочитал? Само сакаш да се закачаш со некој и му маваш ремет за пораз ,па фала богу ќе те нападнат кога сакаш само да реметиш некој.
2.Како фан на Арсенал во тема Сериа А ?
3.Познавач на фудбал?Хмм...Конкретно... Да кажеше нешто друго ќе то поверував,ама познавач на Сериа А кој не глеа ниту 1 утакмица ...:nenene:
Од мене имаш поздрав ,се читаме во друга прилика :smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Шо ти е на тебе бе ,овде пишував за Јувентус затоа што темата е за Сериа А ,и пишувам затоа што сакам да пишувам ,пишувам овде како фан и познавач на фудбал ,а не како навивач на Арсенал ,други ме напднаа безврска за Арсенал ,тоа што си го пишал за мене важи за другите а не за мене
Не, не, ти многу добро напиша дека Интер-Јувентус не е дерби. Јас само ти вратив дека во тој случај Арсенал со Челзи и Манчестер не се дерби мечеви. Пак ќе повторам, првиот наш меч со Интер го оправда епитетот дерби, додека Арсенал глатко си попија по 5 комада од Челзи и Манчестер. Плус во постот кој ти прв го цитираше напишав дека следи Дербито на Италија, име кое го следи мечот помеѓу Јуве и Интер педесетина години и сега ти се најде најпаметен да го менуваш. ОК ќе го смениме само за тебе. Следува Недербито на Италија во Петок, ама пак тврдам дека ќе биде жешко.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
1.А што пишуваш си се прочитал? Само сакаш да се закачаш со некој и му маваш ремет за пораз ,па фала богу ќе те нападнат кога сакаш само да реметиш некој.
2.Како фан на Арсенал во тема Сериа А ?
3.Познавач на фудбал?Хмм...Конкретно... Да кажеше нешто друго ќе то поверував,ама познавач на Сериа А кој не глеа ниту 1 утакмица ...:nenene:
Од мене имаш поздрав ,се читаме во друга прилика :smir:
Абе бегај од тука не влегувај во директен конфликт со мене и не ни пробувај да се рамниш со мене за гледаност на било кое првенство во светот ,срамота каква младина ...:uvo: Хаос

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ако сте освоиле 3 години пор ед италијанско и имате некое полуфинале во лига на шампиони не значи дека сте првокласен тим.Ондак lyon се подобри од вас 100 пати.:tapp:
дечко моментално за вас сме планина кој неможете да ја видете а не да ја стигнете...види си го тимот а после кажувај за дургите..сте победиле еден каљари и одма се курчите..што фанови сте вие бе..резили сте оваа сезона а од почеток како се кревавте па скудето ќе освоеле лелелеле...да не повторувам јувентус моментално е петтокласна екипа и тоа му е многу..11 порази WTF:uvo::uvo::uvo:...интер за споредба во три фронта се бори за титули...отпрвин пишувате како ќе сте не загзеле:pos2: во борбата за скудетото,па потоа кога ве надминавме во ЛШ ќе не згазеле челзи не знам колку голови ќе ни шибнел....па сега сите одеднаш вие јувенташите фанови на барселона станавте ама ќе ви дадеме порција две во едно па тогаш да ве видам:uvo::uvo:..ајт:salut:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе бегај од тука не влегувај во директен конфликт со мене и не ни пробувај да се рамниш со мене за гледаност на било кое првенство во светот ,срамота каква младина ...:uvo: Хаос
Не ни сакам. Ти сакаш да влезеш во конфликт со сите тука.
Доволно ја гледаме Сериа А за ти да ни кажуваш што е дерби на Италија.
Џабе имаш 22 години...кога се понашаш ко 12 да имаш,најсериозно.
Не ме цитирај ! Поздрав!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Моментално дербито Интер-Јувентус има исто значење ко дербито Манчестер Јунајтед-Блекбурн :tv:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
дечко моментално за вас сме планина кој неможете да ја видете а не да ја стигнете...види си го тимот а после кажувај за дургите..сте победиле еден каљари и одма се курчите..што фанови сте вие бе..резили сте оваа сезона а од почеток како се кревавте па скудето ќе освоеле лелелеле...да не повторувам јувентус моментално е петтокласна екипа и тоа му е многу..11 порази WTF:uvo::uvo::uvo:...интер за споредба во три фронта се бори за титули...отпрвин пишувате како ќе сте не загзеле:pos2: во борбата за скудетото,па потоа кога ве надминавме во ЛШ ќе не згазеле челзи не знам колку голови ќе ни шибнел....па сега сите одеднаш вие јувенташите фанови на барселона станавте ама ќе ви дадеме порција две во едно па тогаш да ве видам:uvo::uvo:..ајт:salut:
ја од кога наивам за јувентус,ти уште не си бил у детален урбанистички план за изградба кај татко ти у муда.не ми кажуј мене споредби за интер и јуве.до 2006 година едвај изборувавте пласман за у европа.да не беше калчополи жими стапов шо ќе освоевте нешто.Ебате екипата со 2 италијанци во составот.и не се вади со името дека значело интарнеционале.Затоа заќути се за италијанско и споредби за интер и јуве.можда во моментов сте подобри,во италијанско го изедовте со се јајца во 1 утакмица,а се пувавте дека ќе не згазите.ќе видиме и сега дали ќе тепате.И ко божем ти да не навиваше за баерн и не се радуваше коа изгубивме од нив а????

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ја од кога наивам за јувентус,ти уште не си бил у детален урбанистички план за изградба кај татко ти у муда.не ми кажуј мене споредби за интер и јуве.до 2006 година едвај изборувавте пласман за у европа.да не беше калчополи жими стапов шо ќе освоевте нешто.Ебате екипата со 2 италијанци во составот.и не се вади со името дека значело интарнеционале.Затоа заќути се за италијанско и споредби за интер и јуве.можда во моментов сте подобри,во италијанско го изедовте со се јајца во 1 утакмица,а се пувавте дека ќе не згазите.ќе видиме и сега дали ќе тепате.И ко божем ти да не навиваше за баерн и не се радуваше коа изгубивме од нив а????

И вие се пувавте дека ке освоите скудето , па сеа се молите да играте ЛЕ ;)

Се разбираме ?

Небитно ако сме го изеле , коа пак сме боље =)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Моментално дербито Интер-Јувентус има исто значење ко дербито Манчестер Јунајтед-Блекбурн :tv:
Мала исправка за болдираното, Ливерпул. На исто место сме со нив. Чисто за споредба дека уште еден Европски гигант е во иста ситуација со нас. Пред некоја година беше и Милан, исто така и Баерн итн. Само ова што му се случува на Јуве сезонава го претставивте ко крај на светот а се она што им се случи на другиве го примивте премногу нормално, у стил, така требало да биде.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

Се разбираме ?

епа ако за тебе е боље 2 место во серија а и полуфинале во лига шампиони,за мене е исто шо и било кое друго место коа немаш ништо освоено.:smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
епа ако за тебе е боље 2 место во серија а и полуфинале во лига шампиони,за мене е исто шо и било кое друго место коа немаш ништо освоено.:smir:

Се местиш за пенали , али ај :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

Се разбираме ?

Јас лично не спорам дека Интер неколку години е подобар од Јувентус. Само тоа го потврдувам при крај на сезоната. Сигурно не очекуваш у Август да кажам, готово, џабе играме, и онака Интер ќе освои а ние ќе бидеме шести и најдобро ни е да се откажеме уште од сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom