Seoski Fahed, Fantasy - Qatar 2015

До кога макс. ќе имаме утре време да типуваме, пошто од сабајле нема да бидам дома, а гледам натпревариве за пласман се играат утре од 11 па се до 5 попалдне?

@ElNinho гледам на западот почна да се гласа, дали и за нас на истокот важат истите парови?

До кога макс. ќе имаме утре време да типуваме, пошто од сабајле нема да бидам дома, а гледам натпревариве за пласман се играат утре од 11 па се до 5 попалдне?

До 14.30.

@ElNinho гледам на западот почна да се гласа, дали и за нас на истокот важат истите парови?

Нормално, не е ова ЕВН па у Арачиново да не плаќате струја. :D
Само се чека ко-комесарот на лигава да го пише постот. :gjavol:
Вие може да си ги спремите типовите па после само да постирате. :angel:

Нормално, не е ова ЕВН па у Арачиново да не плаќате струја. :D
Само се чека ко-комесарот на лигава да го пише постот. :gjavol:
Вие може да си ги спремите типовите па после само да постирате. :angel:
Чека до последна секунда, знае дека ќе го јаде во полуфинале :цицки:

До кои типови се смета “регуларен дел“? Заедно со хендикепите или заклучно со натпреварите за пласман? И забелешка дека Prime, мојот противник во 1/2 исто ја има типувано Франција + пенали, ама пошто јас прв типував, би требало неговиот тип да се преиначи во -

До кои типови се смета “регуларен дел“? Заедно со хендикепите или заклучно со натпреварите за пласман? И забелешка дека Prime, мојот противник во 1/2 исто ја има типувано Франција + пенали, ама пошто јас прв типував, би требало неговиот тип да се преиначи во -

Ќе се преиначи.
До ова коло за примарни ќе се сметаат основните типово (1Х2), јер тоа е сепак поентата на играва кога ја почнавме, а 6 утакмици се сеуште задоволителен број.
Тек понатака, следното коло кога ќе има едвај 3-4 утакмици ќе се собира скорот со вториот критериум, можеби и третиот.

Иначе како критериум може да се додаде и да погодуваме и вкупен број на голови. Па кој е поблиску до резултатот тој е во предност.

Не гледам зошто дополнителните критериуми би го земале за примарно.
Да речеме во финале Франција - Германија едниот ако типува 1 а другиот 2 нема потреба од дополнителни критериуми да се собираат според мене (освен ако не заврши нерешено, тогаш).

Туу, борбата со Prime ко така ми се сведува на натпреварот Данска-Шпанија. не знам зошто типував на Шпанија а ги мразам а и посимпатичен ти ми се Данците :confused:

@Види Фотос што си ми ги копирал типовите бе? :D:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1422374678][/DOUBLEPOST]Русиве душата ми ја земаа, уште не почнати натпреварите, а дуелот со @Види Фотос е решен :D
Педерска работа, чекаше до последен момент, ги ископира сите нерезонски типови што ги дадов, сменил само Русите да тепаат со хендикеп и ме доби :kuracc:
Ќе ти ги сменам сите типови до после, да се чудиш што те снашло :icon_mrgr:

Последно уредено:
Стварно не е фер така, ако некој ги чекал типовите на противникот па после да калкулира некако. Јас никогаш не гледам тоа, затоа и прв типував.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom