Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас вон конкуренција или шо?Од источната конференција, само @Gose007 и @Invader се сигурни во 1/8 финалето.
Другото ќе се решава во фотофиниш
Прегледај го приврзокот 112620
Шо.А јас вон конкуренција или шо?
Ко Атланта сум, брзи воз.Шо.
Многу ми дојдоа наблизу поените во твојата/нашата група, па те забораив тебе да те вметнам во сигурни.![]()
И јас сум пласиран теоретски пошто со @dragonsky и @Goran Bt на тројцата ни е типувана Франција-Шведска 1, па така само кај Данска-Полска можат да ми земат победа и тоа се само 2 бода, така да не можат да ме стигнат, разликата е 4Од источната конференција, само @Gose007 и @Invader се сигурни во 1/8 финалето.
Другото ќе се решава во фотофиниш
Прегледај го приврзокот 112620
Ауу групава тесна кај нас!
Со среќа момци што поминаФте понатака!
После тешка борба ја преживеав групата на смртта
Иначе, браво за ЕлЊино и Види Фотос, дечките стварно се потрудиле и потрошиле дел од своето време да организираат, пребројат поени и направат табели, и одлично тоа го направиле.
Само како коментар, мислам дека сеа во осмина финале и понатака во другите фази ќе има мнооогу исти типови (мене и xsago само два типа од 20 ни беа различни) така да мислам дека сигурно ќе треба некој дополнителен критериум/и.
Па здравје за следниот настан да ги земеме Сано сокчиња за спонзор![]()