Seoski Fahed, Fantasy - Qatar 2015

Сакав да ве потсетам за ова изедначување уште пред да почни СП ама не знам изгледа не сум има време да образложам. Затоа моите екипи си ги пишав по очекуван пласман си реков за секој случај.

Од источната конференција, само @Gose007 и @Invader се сигурни во 1/8 финалето.:icon_mrgr:
Другото ќе се решава во фотофиниш:vozbud:

Прегледај го приврзокот 112620
И јас сум пласиран теоретски пошто со @dragonsky и @Goran Bt на тројцата ни е типувана Франција-Шведска 1, па така само кај Данска-Полска можат да ми земат победа и тоа се само 2 бода, така да не можат да ме стигнат, разликата е 4 :cool:.

После тешка борба ја преживеав групата на смртта :D

Иначе, браво за ЕлЊино и Види Фотос(y), дечките стварно се потрудиле и потрошиле дел од своето време да организираат, пребројат поени и направат табели, и одлично тоа го направиле.

Само како коментар, мислам дека сеа во осмина финале и понатака во другите фази ќе има мнооогу исти типови (мене и xsago само два типа од 20 ни беа различни) така да мислам дека сигурно ќе треба некој дополнителен критериум/и.

Па здравје за следниот настан да ги земеме Сано сокчиња за спонзор :D

Ауу групава тесна кај нас!

Со среќа момци што поминаФте понатака!

Најјако е што ти дури и со погодена нула што носи 5 поени не помина, толку беше јака групата. :D

После тешка борба ја преживеав групата на смртта :D

Иначе, браво за ЕлЊино и Види Фотос(y), дечките стварно се потрудиле и потрошиле дел од своето време да организираат, пребројат поени и направат табели, и одлично тоа го направиле.

Само како коментар, мислам дека сеа во осмина финале и понатака во другите фази ќе има мнооогу исти типови (мене и xsago само два типа од 20 ни беа различни) така да мислам дека сигурно ќе треба некој дополнителен критериум/и.

Па здравје за следниот настан да ги земеме Сано сокчиња за спонзор :D

Фала. :D Иначе ќе има дополнителни од типот на стрелци, седмерци, исклучувања... може и да предложите вие нешто. :D

^Престапи?

Mene me utepaa drugive nuli sho gi imav ali toa e toa, barem so hrvatska se nadevav deka ke napraime nesho.
Island me poeba mera4ki isto ali toa e toa.

Dosta interesna ispadna igrava, na pocetok beshe muabetot dali ke ima lugje a-u ama top top.
Se nadevam slednite prvenstva pak ke ima.

леле моментално ја и Дињата сме најслабите, да не речам президент куп ќе играме борба за 31 место :D btw дињата на анчо машко или женско е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom