INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.469
- Поени од реакции
- 449
Некоја скрипта за addmefast која функционира имате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие нас не наоѓаат. Обично на Google.Каде наоѓате клиенти углавно?
YouTube, Форуми, Google, други сајтови како Facebook, TwitterКаде наоѓате клиенти углавно?
Ке биде проблем да го едитираш постот, особено зборот со големи букви, исто зборот сметк@ б@нка... благодарам многу.Друго прашање, како наплаќате?
Ако му кажам да ми праќа пари секој месец на сметк@та у б@нка шо ми е, дали б@нките зимат провизија и сл.? И дали у случај на поголеми суми може да ми ударе „нож“?![]()
Можат да ти удрат нож ако влечеш на сметк@ која ти е отворена во мкд, додека на payoneer нема шанси да те откријат. Отвори си payoneer и можеш да влечеш пари и надвор од земјата, така си заштитен. Мада и д@нокот не е којзнае колку, 10% е, ама велат дека за некој месец драстично ке се зголеми така да имате чаре за ова, без гајле. Инаку 10% не е мн. и може да се издржи.Ете, ај сеа одговор плс :Р
Фиксни се, така да кога ке вадиш од банкомат 500 денари, 300 денари ке ти отидат на fees. Е сега ако вадиш 100 000 пак 300 денари ке ти земат...така да за оние коишто вадат повеќе пари а не по 1000 денари тогаш е совршено.Нели се малку големи овие трошоци?
![]()
A инаку која е постапката за да ги пријавам приходите со 10% t@x![]()
Ти треба еден акаунт на Gmail. Пр. vamoslevante@gmail.comНекој да не знае каде можам да најдам 100 MOZ акаунти ми требаат, или барем 100 email акаунти?
Никогаш не креирај @gmail.com за правење линкови т.е регистрација на форуми, web2.0 ...Ти треба еден акаунт на Gmail. Пр. vamoslevante@gmail.com
Од него може да "креираш" повеќе акаунти со додавање точки измеѓу:
- vam.osle.va.nte@gmail.com
- va.mos.levante@gmail.com
- vamosleva.nte@gmail.com
- va.mosleva.nte@gmail.com
Сите овие акаунти при регистрирање се сметаат за уникатни. Сите пораки испратени на некој од тие акаунти, стигнуваат на vamoslevante@gmail.com