SEO за почетници

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Друго прашање, како наплаќате?
Ако му кажам да ми праќа пари секој месец на сметкат@ у б@нка шо ми е, дали банките зимат провизија и сл.? И дали у случај на поголеми суми U_| П може да ми ударе „нож“? :)

Последно уредено:
Друго прашање, како наплаќате?
Ако му кажам да ми праќа пари секој месец на сметк@та у б@нка шо ми е, дали б@нките зимат провизија и сл.? И дали у случај на поголеми суми може да ми ударе „нож“? :)
Ке биде проблем да го едитираш постот, особено зборот со големи букви, исто зборот сметк@ б@нка... благодарам многу.

Ете, ај сеа одговор плс :Р
Можат да ти удрат нож ако влечеш на сметк@ која ти е отворена во мкд, додека на payoneer нема шанси да те откријат. Отвори си payoneer и можеш да влечеш пари и надвор од земјата, така си заштитен. Мада и д@нокот не е којзнае колку, 10% е, ама велат дека за некој месец драстично ке се зголеми така да имате чаре за ова, без гајле. Инаку 10% не е мн. и може да се издржи.

Нели се малку големи овие трошоци?
Yh7l5yb.png

A инаку која е постапката за да ги пријавам приходите со 10% t@x :D

Нели се малку големи овие трошоци?
Yh7l5yb.png

A инаку која е постапката за да ги пријавам приходите со 10% t@x :D
Фиксни се, така да кога ке вадиш од банкомат 500 денари, 300 денари ке ти отидат на fees. Е сега ако вадиш 100 000 пак 300 денари ке ти земат...така да за оние коишто вадат повеќе пари а не по 1000 денари тогаш е совршено.
Трошоците се смешни за оние кои што сериозно работат.

Некој да не знае каде можам да најдам 100 MOZ акаунти ми требаат :D, или барем 100 email акаунти?

Некој да не знае каде можам да најдам 100 MOZ акаунти ми требаат :D, или барем 100 email акаунти?
Ти треба еден акаунт на Gmail. Пр. vamoslevante@gmail.com

Од него може да "креираш" повеќе акаунти со додавање точки измеѓу:
- vam.osle.va.nte@gmail.com
- va.mos.levante@gmail.com
- vamosleva.nte@gmail.com
- va.mosleva.nte@gmail.com

Сите овие акаунти при регистрирање се сметаат за уникатни. Сите пораки испратени на некој од тие акаунти, стигнуваат на vamoslevante@gmail.com

Ти треба еден акаунт на Gmail. Пр. vamoslevante@gmail.com

Од него може да "креираш" повеќе акаунти со додавање точки измеѓу:
- vam.osle.va.nte@gmail.com
- va.mos.levante@gmail.com
- vamosleva.nte@gmail.com
- va.mosleva.nte@gmail.com

Сите овие акаунти при регистрирање се сметаат за уникатни. Сите пораки испратени на некој од тие акаунти, стигнуваат на vamoslevante@gmail.com
Никогаш не креирај @gmail.com за правење линкови т.е регистрација на форуми, web2.0 ...

Im back! Ме банираа на недела дена (појма немам зошто)... ке си продолжи темата нормално. Поздрав дечки :)[DOUBLEPOST=1416313614][/DOUBLEPOST]Вечер ако имам време ке ви објаснам како да бидете прифатени на Press Release сајтови кои имаат висок PR т.е. да добиете линк од нив ДУРИ и ако промовирате хакови. Звучи неможно ама мене ми функционира ова метода скоро месец дена. Сите линкови се живи и досега немам забележано некој да ја користи ова метода за hack niches.
Еден добар Press Release ке ви замени илјадници линкови од GSA, премногу моќни линкови се и ке осетите разлика после 15 дена макс.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom