- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 25
Да имашеТежок oф-топик, templar нели имаше сменето аватар сабајлево or it's just me?
Јас сеуште не сум почнал со ништо, гледам некои гомнарии излегле и се е испревртено, или за почеток не треба да се занимавам со овие проблеми, вашиве?
Он-Топик : Инаку јас почнав пред неколку дена, засега е малце лудница додека да го најдам правиот пат, купив повеќе домени со различна структура на работа(различни идеи да бидам попрецизен), не би го заоставил и амазон, но сеуште е рано да се фалам, засега од се проследеното на @templar55 се оди како на вода, уште еднаш ќе кажам рано е сеуште за се, али нема откажување.Затоа доста оф-топик за тие што не ги интересира темата и читајте ги мислењата кои имаат корист.Секоја чест уште еднаш за темата.Инаку го одбројувам 7миот час со бачкање и оптимизирање, полека работите ми стануваат се појасни

Мој совет ако си загреан за работа разгледај ја темата 2-3 пати запамти ги и одели си ги постовите со корисна содржина и пробај сам, ако нешто не е јасно затоа тука е оваа тема, да прашаш и да добиеш помош

Последно уредено: