--- надополнето: 5 октомври 2013 во 04:01 ---
Majonezon,i kechapon im se naj.
И мајонезот не е убав...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 04:01 ---
Majonezon,i kechapon im se naj.
Плескавицата им е некој подвид на изџвакана соја, стоена во рибино масло, напрскана со лак за коса, и премачкана со розов фломастер.
Компирот им е пресован, гмечен, пак пресован, сушен, потоа добро спржен на врело масло во рок од 3 секунди.
Наздравје!
океј ништо не е убаво не ми е јасно зашто темава има 53 страни,и колона пред седмица секое идење таму.
не е класичен мајонез, има кари, мед......Jas go obozavam majonezot od sedmica,nekolku pati imam probano da napravam nesto slicno doma no tesko mi odi...
Dali nekoj go znae sostavot...?

Но воопшто не е потценувачка бројката на луѓе кои чекаат ред секојдневно сендвич да земат од таму. Пред некој месец без сведок на редица од 23 луѓе, јас бев 24-ти(знам, луд сум што чекав
). Ова во Седмица кај грчка амбасада. 
Седмица имаат своја кланица, и имаат висококвалитетно месо. Во Вили не стапнувам веќе година и нешто, поради тоа што продаваат лебни трошки со малку месо, месото е живо, не пазат на хигиена, скоро секој кој што го знам, а што јадел во последно време, наредните недела дена има проблеми со стомакот и слично. Royal Burger е супер, a доколку сакаат да им опстане бизнисот треба да инвестираат во уште по некоја кола за достава, да не чекаме саат ипол и да јадеме кочан ладни сендвичи.Алал да им е на 7ца.
Мелени уши, кожа, црева, копита и сето тоа од стоковите резерви со поминат рок на Аргентина, помешано со разни филери го продаваат за ЕКСТРА цена и го рекламираат како елитна храна во Скопјево.
И како резултат - народот ред се реди пред нивните продавници.
Уште еднаш БРАВО 7ца!!!
Сигурно, и во таа своја кланица работат самовили, а дедо мраз им помага и ги лади со пердуфчиња.Седмица имаат своја кланица, и имаат висококвалитетно месо. Во Вили не стапнувам веќе година и нешто, поради тоа што продаваат лебни трошки со малку месо, месото е живо, не пазат на хигиена, скоро секој кој што го знам, а што јадел во последно време, наредните недела дена има проблеми со стомакот и слично. Royal Burger е супер, a доколку сакаат да им опстане бизнисот треба да инвестираат во уште по некоја кола за достава, да не чекаме саат ипол и да јадеме кочан ладни сендвичи.
+ да им кажит некој да не ги сечат лепчињата целосно за да не се прајт хамбургерот кашканица на сред јадење.Седмица имаат своја кланица, и имаат висококвалитетно месо. Во Вили не стапнувам веќе година и нешто, поради тоа што продаваат лебни трошки со малку месо, месото е живо, не пазат на хигиена, скоро секој кој што го знам, а што јадел во последно време, наредните недела дена има проблеми со стомакот и слично. Royal Burger е супер, a доколку сакаат да им опстане бизнисот треба да инвестираат во уште по некоја кола за достава, да не чекаме саат ипол и да јадеме кочан ладни сендвичи.
Ставаат се во меленото месо,сигорно нема само бифтекот да ти го дадат за 100 денари.Али месото не им е од Аргентина ни од Бразил,туку од наша фарма.Јајцата за мајонезот исто така,веројатно и се останато сами си произведуваат.Сигурно, и во таа своја кланица работат самовили, а дедо мраз им помага и ги лади со пердуфчиња.
Дали 7ца, дали вили исто ти е - секое мелено месо е најлошото месо од животното.
3 или 4та категорија од месо (црева, копита, нокти) со мешавина од соја и скробови - е тоа е меленото месо.
Башка што 90% од говедското месо во МК е увоз на расипаните стокови резерви стари 40 години на Бразил и Аргентина.
Само јас им честитам на 7ца како наплаќаат по колку? 140 денари за тоа скапано месо?
Тој им е стилот,ко во Мекдоналдс+ да им кажит некој да не ги сечат лепчињата целосно за да не се прајт хамбургерот кашканица на сред јадење.