Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе,кај им е паметот.....како тргнале ќе стигне хамбургер 200 денари до крај на годинава ебаго.........
Лесковачка му е мајката,ем боље месо,ем поевтино

БОЈКОТ!

Јадете во Кингбургер, одете на лесковачка...

педери :@
Знаев! Пак поскапеле све за по 10 денари да им е*ам!!!
Хамбургер 120, комбинован 120, мал помфрит 60!!!
Класично сценарио. Знаев, осеќав дека ќе видам педерско поправање на менито со тоа црното фломастерче, знаев. Секоја година после годишни одмори истата песна. Јебига, сме се настрвиле сите на Седмица, па сеа ќе не стрижат ко овци :/
Протестирам, не им јадам еден месец. Они мене... :)

Во Прилеп е дупло поефтино, а (бев во толку-фалената 7ица) и повкусно. :baeh: Повелете на пиво фест на 28и на вистинска скара за дупло поефтина цена. :back: :helou:

Деее... Па не дај боже да ја затворат. Што ќе праете, ќе испоумрете!:smir:

120 den hamburger! Ma ke gi oteram u tri lepse.... kasikara ke im frlam u taa skapanata sendvicara....
fino lepo so 100 den ke si zemam 10 kebapcinja od Destan, so 20 den kilo leb od Zito Luks i ajt u ku*ac, nedela dena nema da mu ja mislam za jadenje.

педери :@
Знаев! Пак поскапеле све за по 10 денари да им е*ам!!!

Еееее пак ли бе ненаситни?!
А баш завчера проаѓам кај "3 бисери" и си викам дај да плеснам еден мрсен коа глеам не работи, они денес се вратиле, мх морам да отидам, јбг 7ца не си ја мењам :wink:
2 месеци, алоо :pos:

КЛАСИЧНИ ИДИОТИ....ШУПЧЕТО УШТЕ ПОВЕКЕ ИМ СЕ РАШИРИ....АМА....ПАК КЕ ИДАТ ЛУГЕ....ЏАБЕ СЕ ПЦУЕ ОВДЕ.......НЕМА ШАНСИ ДА ГИ БОЈКОТИРАШ.....

Никогаш не сум ја сакала таа “Седмица“.
Хамбургери не јадам, комбинирани само - а комбинираниот во Попе имаше ист вкус ко тој во Седмица, со таа разлика што беше поефтин.

Ме нервира тоа набивање цени, така што како и до сега ќе продолжам да не купувам од таму.

Никогаш не сум ја сакала таа “Седмица“.
Хамбургери не јадам,комбинирани само - а комбинираниот во Попе имаше ист вкус ко тој во Седмица,со таа разлика што беше поефтин.

Ме нервира тоа набивање цени,така што како и до сега ќе продолжам да не купувам од таму.
зашо бе баш се закон...али мене далеку ми е седмица па златна “задња“ (последна петка) не ми бега...

неколку пати имам јадено во седмица, и не ми прават ќеиф сендвичите, а и кечапот не ми е вкусен воопшто...не знам што толку ви се допаѓа во "7"

Веќе изгубив желба за фаст фудови и слично. Како прво седмица со тоа цените што ги крена не се фер. Ај да дека тогаш храната поскапуваше ама се врати на старо. А цените во седмица си останаа. Единствено сега идам да зимам ако со друштво идам па да не испаднам пократок сите да јадат ја да гледам инаку не купувам више никаков фаст фуд. Не за џабе дома имам баба она ќе ми направи ако треба нешто такво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom