Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Хамбургер од 7ца не сум јадел две години. Тост со врат ок ми е. Ако ми се пријаде плескавица, одам Фонтана на Рампа и јадам шарац на ќумур спреман.
И не јади седмица е далеку со квалитетот од порано.

Имаат и високи расходи што ја оправдува моменталната цена.

Да тураа помалце ќе речевте Пу на толку промет на мајонези штедат. Ај најди крај

Па ја ради мајонезот и идам највише. Ако не се накапам на фармерка ко да не сум јадел. Иначе како стареам, се повеќе плескавица сакам да биде скараџиска балканска, а не "бургер" плескавица.

Ако ми е за квалитетен одрезак, нека биде боље во форма на татар, карпачо или класичен стек по минута-две од страните на јак оган и толку.

Па ја ради мајонезот и идам највише. Ако не се накапам на фармерка ко да не сум јадел. Иначе како стареам, се повеќе плескавица сакам да биде скараџиска балканска, а не "бургер" плескавица.

Ако ми е за квалитетен одрезак, нека биде боље во форма на татар, карпачо или класичен стек по минута-две од страните на јак оган и толку.
Ima resenie za flekite, ama ja dosea ne sum jadela sendvich od eden zalak pola Ocila da mi bidat majonez.

Ima resenie za flekite, ama ja dosea ne sum jadela sendvich od eden zalak pola Ocila da mi bidat majonez.
Да не е до диоптерот па да ти се гледа многу мајонез.
Види едно влакно на косата е релативно малку, а во супата релативно многу.

Да не е до диоптерот па да ти се гледа многу мајонез.
Види едно влакно на косата е релативно малку, а во супата релативно многу.
Imas pravo koga pola stakla mi se so majonez ne mozam da procenam tocno.

Back
На врв Bottom