Ron Burgundy
137
урбаната младина не ни знае да работи со кеш, да им дадеш пари не знаат да ги избројат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во добар бизнис не постои терминот потенцијална загуба на приход.Зашто 15к евра е ништо во споредба со потенцијалната загуба на приход.
од кај овој муабетВо добар бизнис не постои терминот потенцијална загуба на приход.
Па што знам, тоа е исклучок. Баш почисто ми е коа ќе пазарувам со картица, побрзо. Еве, сум правел експерименти, ако има 4-5 млади на една каса, и 2ца на друга, а да има еден, или не дај боже 2ца пензионери, побрза е таа каса со повеќе. Зашто? Зашто пензосот вади новчаникот, па брои, едно паре, второ паре, па ајде ситните 2 саати. Вака куц и бац, чао.Уста ве е*ам многу напредни станавте, особено вие од ќенефот Скопје. Тешко ви било да земете кеш пред да купите сендвич. Брееј. Па уште шемата со телефон плаќање, "видете што знам јас".
Пред некој ден еден таков во маркет мислам дека за малку се спаси од инцидент. Стоиме во ред 5-6 души тој го вади телефонот го доближува до терминалот ама не му откуцуваше, ај уште еднаш ...неќе, па вика чекај да видам што е проблемот, ајде пак, пак неќе...и така 3-4 пати како да е на ИТ курс. Касиерката врти очи, муштерииве после него чадат од нервоза, ни идеше сите заедно да земеме на клоци да го извадиме од маркет .
На крај виде дека не ја бива извади пари и си плати кеш.
Кој кому праи бац после куц? Ова нова фора е кај вас пилиштарите?Па што знам, тоа е исклучок. Баш почисто ми е коа ќе пазарувам со картица, побрзо. Еве, сум правел експерименти, ако има 4-5 млади на една каса, и 2ца на друга, а да има еден, или не дај боже 2ца пензионери, побрза е таа каса со повеќе. Зашто? Зашто пензосот вади новчаникот, па брои, едно паре, второ паре, па ајде ситните 2 саати. Вака куц и бац, чао.
40ка имам и сум пилиштар, па добро, ме подмладуваат на форумов. Или можеби сумКој кому праи бац после куц? Ова нова фора е кај вас пилиштарите?
Не сум се запрашал колку се возрасни другите членови.Ааа ок ти им праиш куц и бац на младиве касиерки. Со 40ка оправдано е.40ка имам и сум пилиштар, па добро, ме подмладуваат на форумов. Или можеби сумНе сум се запрашал колку се возрасни другите членови.
Уште малку ми остана да можамАаа ок ти им праиш куц и бац на младиве касиерки. Со 40ка оправдано е.

onga bonga муабет
Па што знам, тоа е исклучок. Баш почисто ми е коа ќе пазарувам со картица, побрзо. Еве, сум правел експерименти, ако има 4-5 млади на една каса, и 2ца на друга, а да има еден, или не дај боже 2ца пензионери, побрза е таа каса со повеќе. Зашто? Зашто пензосот вади новчаникот, па брои, едно паре, второ паре, па ајде ситните 2 саати. Вака куц и бац, чао.
Како се испокарав со една баба пред некој месец. Нешто бев многу накурчена тој ден, ама никад не се карам со баби и дедовци. Во веро се дешава случкава иначе. И барам веро картица да купам зошто не знам што се случи со таа што ја имав, небитно. Јас сум на касава со едно шише вода и една кроасана, и барам веро картичка. Оваа позади мене со сто продукти. И кога слушна дека барам веро картичка, почна….па кај сега најдовте баш веро картичка, па зошто тука, па не се вади тука, сега колку време ќе и треба на продавачката да се врати…абе женава не запира може пет минути збореше за глупата веро картичка. Така ми се споиле жичките, и одржав лекција дека кога оди во маркет треба да има пред се т р п е н и е зошто реално можеше да и се погоди да има 83828191 души пред неа. Е после се расправаше и со продавачката. Лудило. Многу напнати луѓе постојат.Па што знам, тоа е исклучок. Баш почисто ми е коа ќе пазарувам со картица, побрзо. Еве, сум правел експерименти, ако има 4-5 млади на една каса, и 2ца на друга, а да има еден, или не дај боже 2ца пензионери, побрза е таа каса со повеќе. Зашто? Зашто пензосот вади новчаникот, па брои, едно паре, второ паре, па ајде ситните 2 саати. Вака куц и бац, чао.
Немај гајле, она се брза само дур не стигне на ред, после ќе видиш како теоријата дека времето е релативно добива нова димензија.Како се испокарав со една баба пред некој месец. Нешто бев многу накурчена тој ден, ама никад не се карам со баби и дедовци. Во веро се дешава случкава иначе. И барам веро картица да купам зошто не знам што се случи со таа што ја имав, небитно. Јас сум на касава со едно шише вода и една кроасана, и барам веро картичка. Оваа позади мене со сто продукти. И кога слушна дека барам веро картичка, почна….па кај сега најдовте баш веро картичка, па зошто тука, па не се вади тука, сега колку време ќе и треба на продавачката да се врати…абе женава не запира може пет минути збореше за глупата веро картичка. Така ми се споиле жичките, и одржав лекција дека кога оди во маркет треба да има пред се т р п е н и е зошто реално можеше да и се погоди да има 83828191 души пред неа. Е после се расправаше и со продавачката. Лудило. Многу напнати луѓе постојат.