Sendit.com

• Креатор на темата Креатор на темата Hawk2401
  • Време на започнување Време на започнување
Ако нарачам некој маички од Zavvi, што плус давачки ќе имам, освен цената?

Ако нарачам некој маички од Zavvi, што плус давачки ќе имам, освен цената?

Само 2 фунти за достава. Дали ќе порачаш 1 или 3 маици доставата пак си останува иста.

Ваучер -10% за www.sendit.com мислам дека до вечер 23:59 е валидна.

897-1ZQ-BY31

дечки за блузони ако нарачувам од zaavi.com да не знаете како иде поштарина царина такви работи? и зашо ја нема у delivery options во државиве Македонија?

Ме интересира дали некој правел pre-order на некоја игра преку sendit. Би сакал да знам дали играта ти стигнува баш на release date (1-2 дена +/-) или па тогаш ја праќаат и стигнува за недела-две после тоа.

Јас имам направено Пре-ордер. Играта ја пуштаат 2-3 дена пред Release Data или некогаш ја пуштаат на Release Date , зависи кога ќе ја добијат тие. God Of War 3 излегуваше на 19ти март ако не се лажам, мене ми стигна на 22ри Март. Додека за Ф1 2010 чекав скоро дво недели.

Probav da poracam igra od zavvi.com no koga otidov na checkout i koga sakav da gi popolnam podatocite za kreditna karticka podolu kade sto treba da se izbere drzavata na sopstvenikot na kartickata(kardholder) Makedonija ne e dadena kako opcija. Dali na nekoj mu se slucilo ova i ako ima nekoe resenie neka pise. Odnapred blagodaram.

Многу лошо искуство имав со sendit. Порачав албум од Пинк Флојд, чекав месец дена да ми стигне но место албумот стигна меил од нив дека парите за дискот ми се вратени на сметка (а не и парите за поштарина). Им пратив меил уште пред 10 дена да ги прашам што како зошто ништо не ми кажаа и уште ми немаат вратено. Дефинитивно НИКОГАШ нема повеќе да ги користам нив, ќе платам подобро уште 20 евра за поштарина од УСА него да се заебавам со вакви мочковци.

Јави им се ако не ти враќаат на мејл. Иначе не сум имал никогаш ваков проблем.

Јави им се ако не ти враќаат на мејл. Иначе не сум имал никогаш ваков проблем.

Ми вратија парите за дискот ама не и за поштарината, сега за 4 фунти не се замарам да им вртам зошто поскап телефонскиот позив ќе ми испадне. Ако вратат ок, ако не пак ок тоа е тоа само уште еднаш ни едно евро не трошам кај нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom