- Член од
- 17 март 2005
- Мислења
- 11.493
- Поени од реакции
- 1.592
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Америте, доколку сакаат, можат да ја изедат Русија за ручек. Сосе делот кој излегува на Балтичко море (калининград).
Не сакам да прејудицирам дека изјавата на Меккејн ја претставува вистинската политика на Америка и плановите, но, во случај навистинаж, по некоја случајност да се решат, не Русија. Што сака нека е.
Да напоменам: ЗА ЖАЛ!
Америте, доколку сакаат, можат да ја изедат Русија за ручек. Сосе делот кој излегува на Балтичко море (калининград).
Не сакам да прејудицирам дека изјавата на Меккејн ја претставува вистинската политика на Америка и плановите, но, во случај навистинаж, по некоја случајност да се решат, не Русија. Што сака нека е.
Да напоменам: ЗА ЖАЛ!
Хахахахахаахахахахааахахахааахаахаххахахаха, ај кажи како ке ја изедат за ручек експерту ??? Сакам факти со што против што....
Вакви експерти на форумов од 39.000 има 25.000
:/
Немој брат жити се.Ја отвори пандорината кутија.
Сега ке почне мерење на онаквите на русофилите и амерољубците на форумот...........со многу слики и бројки за оружјата, кај ова го кажа, отиде дискусијата у пм.
Него поозбилно, нуклеарни сили нема да војуваат, едноставно никој никого не може да изеде за ручек а да не биде и сам печет (радиоактивно) и тоа е тоа.