Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ако може да ми прати состав за Боженствена комедија?
фала однапред

Ajde dobri luge koj ima da mi prati pismena rabota na tema: Rabotata go krasi covekot, mrzelivosta go gnasi i Losiot zbor boli poveke od slakanica

Ако може некој да ми прати или да ми даде идеја за есеј со наслов " Човековата слобода и третманот на мотивот на љубовта " поврзано со Данте Алигиери , Беатриче и Петрарка . Фала однапред . :)

Ми треба есеј на тема:,,Моето однесување кон другите и нивното кон мене"
Ве молам за утре ми е
Фала однапред

Дали некој има семинарска за Византиската државаа? хелп

Здраво ве молам за мала помош утре правам писмена работа по македонски јазик дали ќе може некој да напише нешто за Странецот од Албер Ками-??

Ako ima nekoj sto se razbira od fizika mnogu bi ve zamolil da mi pomognete so nekolku zadaci koi profesorot mi gi dade za utre. Mislam deka ne se mnogu teski ama stvarno ne se razbiram od fizika (imam sliki i od nekoi formuli)AE461044-9C51-40F9-A6C1-5FF08C26B54F.jpegFFDF2495-5FA6-493E-A841-D103D17D7960.jpegF8B3FFC1-2428-470C-8BAE-6683C8227499.jpeg

Има ли некој есеј за Илијада на тема "Моралните дилеми на човекот во Хомеровата Илијада" или нешто слично?

Дечки ај help за есеј на тема пари xd
одамна немам пишувано есеј па некои клучни ствари имам забораено
иначе не е ни за македонски, ни за бизнис туку за граѓанско четврта година
ајде објаснете малце, ја ќе пробам да напишам
(Не БаРаМ гОтОв ЕсЕј)!111!!111!!1!!!1!!1!
Автоматски споено мислење:

1585608310187.png
Еве почнав нешто да не испадне дека сум трупец xd

Последно уредено:
Mi treba pismena po makedonski na tema prijatelstvo za 7 oddelenie
Itno mi e do cetvrtok

E fala so mi kaza, ama nemam vreme za pisuvanje, ni dadoa kup domasni za dve nedeli
Сигурно не ви ги дале од денес за по 2 дена сите задачи. Можи некој да ти дај тука некој материјал за да ти послужи како помош, а дека некој ќе ти дај готово средено не се надевај.

Сигурно не ви ги дале од денес за по 2 дена сите задачи. Можи некој да ти дај тука некој материјал за да ти послужи како помош, а дека некој ќе ти дај готово средено не се надевај.
Ok, cekam bilo kakva pomos, so ova koronova, dve nedeli ne ni davaa nisto sega se od ednas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom