Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ај ако сакате малку помош со задачава итно ми е плсс

За едно множество од природни броеви ќе рачеме дека е затворено ако за секои два елементи a и b во него се содржи НЗС(а, b) (односно најмалиот природен број кој се дели и со а и со b). За множеството ZA ќе речеме дека е затварач на А ако е најмалото затворено множество такво што А е подмножество на ZA. Колкунајмногу елементи може да има ZA ако |A|=n?

фала однапред :)

Дали може некој да ми даде состав за ,,Чичко Горио" итно е[DOUBLEPOST=1416147136][/DOUBLEPOST]Да ли може некој да ми даде состав за Чичко Горио итно е

Последно уредено:
На некој да не му се наоѓаат некој есеи по граќанско или сл. нешто?

Некој да не има состав за Чичко Горио??
Ve molam sostav za Cicko Gorio za utre mi treba
fala odnapred

1. Oтвaрaте Гугл
2. Пишувaте ЧИЧКO ГOРИO
3. Гo oтвaрaте првиoт линк
4. Читaте
5. Пишувaте сoстaв

Кoгa веќе не сте јa прoчитaле книгaтa

Мнoгу пoеднoстaвo, oткoлку дa се регистрирaте нa фoрум и дa бaрaте. Кoј ве излaжaл декa пишувaме сoстaви тукa ?

Дечки, пишувам семинарска на тема „Монетарната политика во РМ“ по Економија. Вовед и заклучок ако можи некој да ми кажи.:oops:

има ли некој бизнис план за мал бизнис. ако има некој ве молам пратете ми во лп. ви благодарам однапред :D

Здраво форумки,ми треба помош дали ке можи да ми помогните.Ми требаат состави за писмена работа на тема:
1.Прошетка во доцна есен
2.Несреќното детство на Оливер Твист
Ве молам побрзо бидејќи ми треба за среда (утре).Благодарам однапред.

Има некој писмени на тема,,Ја запишувам сегашноста за идните генерации" или за ,, Писмото го победува времето"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom