Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
здраво дечки.. дали има некој семинарска за оксиди

Ми треба состав за “Да се разбереме со зборови, а не со насилство“ !! Помош :rolleyes:

Дали се наоѓа некој да има материјал за мултифокални или прогресивни леќи за семинарска ????

Ми треба некој кој може да направи семинарска на предмет еволуциска психологија, тема - љубомора. Кој може, нека ме исконтактира во порака.

Ај ако има некој било каков материјал во врска со безбедност на веб броузери и корисници нека ми пушти ПП.
Фала.

Здраво дечки .. да не има некој семинарска или нешто поврзано за Прва светска војна :):)????

Ако може некој да ми помогне, ми треба семинарска ВЕБ ПРЕБАРУВАЧИ по информатика...Фала однапред.
Треба да ја пратам до 00:00.

Темава не треба да постои реално..80% викаат им треба за утре,одговорност на ниво,за неколку саати се пишува ако запнете амлку аман..

Ако може некој да ми помогне, ми треба семинарска ВЕБ ПРЕБАРУВАЧИ по информатика...Фала однапред.
Треба да ја пратам до 00:00.
1. Што е интернетот
2. Кратка историја на веб прелистувачи и пребарувачи
3. Што е веб пребарувач
4. Видови веб пребарувачи (статистики ово оно)
5. Принцип на кој работат (search engine/directory)
6. Начини на пребарување - напредно пребарување

Тука имаш комотно 12 страни да исполниш без поголема мака, пребарувај на темите и пишувај. Сега незнам во која насока треба да пишуваш но ова е поопштото.

дечки се работи за проектна задача по историја за прва светска војан ако има некој нешто пишете ми известете ме што поскоро итно е .. никаде неможам да најдам

дечки се работи за проектна задача по историја за прва светска војан ако има некој нешто пишете ми известете ме што поскоро итно е .. никаде неможам да најдам
imas be na net mnogu

Ekonomisti ke ve molam ako imate seminarski raboti na nekoja od slednive temi da mi pomognite ako sakate sekako ... ne se pojaviv na ispit pa moram da dobijam ocenka so seminarska..pomognete mi ako sakate uste ednas ... inbox pisete mi ako ima nekoj

1. Gradenje na visoko kvalitetni timovi
2. upravuvanje so diverzificirana rabotna sila- vlijanija i nagradi
3. Zakoni za rabota, temi i problemi
4.Fluktuiranje na rabotna sila- pricini i reshenija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom