Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
И како човек да помогне кога пишете хитно е треба за утре, па пиши мајке му пред недела безпари ќе напишам.

И помалку кантер и ДОТА.

What do you think about building a nuclear power plant in Macedonia? Dajte увод некој тука ако невие проблем.

Дали има некој семинарска или било каков материјал во врска со темата "Места на комуникација" ?
--- надополнето: 27 мај 2013 во 21:28 ---
Луѓе хитно ми треба семинарска наследно право, на било која тема... Да не му се наоѓа на некој случајно? Поздрав

http://www.besplatniseminarskiradovi.com/MK-Pravo/Pravni-osnovi-nasleduvanje.htm повели :)

Дечки се снајдов фала ви тие што сакаа да ми пружат помош.

Ако има некој да ми даде состав на следниве теми ?

1. "Печалбари"- Антон Панов
2. "Парите се отепувачка"- Ристо Крле
3. "Чорбаџи Теодос"- Васил Иљоски

Објективно ориентирано програмирање, некоj програм, било што?

Дали има некој од Правен факултет семинарска на тема Криминолошки аспекти на наркоманијата?

Dali nekoj ima gotova seminarska po stvarno?
Napomenea: BILO KOJA TEMA

Здраво ... Дали му се наоѓа на некој семинарска работа на тема: wireless 802.11?
на македонски
Однапред благодарам.

Некој расположен да помогне во врска со Информатика,поточно Еднодимензионално поле? :D Ако има расположени и ако има некој што знае , молам за помош,благодариме :P

Некој информатичар да изработи семинарска (програма) по предмет Моделирање и симулација ? Потребна му е на еден мој другар, а поради мое заминување во странство нема да можам јас да ја правам, па затоа се обраќам тука. Нормално, ќе плати колку што е потребно (секако, да е некоја нормална цена :) ). Заинтересирани пишете ми ПП за подетални информации.

Некој да нема семинарска на- тема синдикати и нивно влијание во 21 век врз работниците,
Децентрализација на работата линиските менаџери
Управување со човечки ресурси-мит или реалност!!!
До кој степен менаџментот на човечки ресурси би можел да с егледа како резултат на одговорот на надворешната политика, а не како филозофски избор на управата???
Луѓето како најважен ресурс во организацијата!!!
Зошто фирмите го усвоили моделот на флексибилност на фирмата???
Што треба да превземе организација со цел постигнување на сигурност да има доволно ресурси со соодветен квалитет во насока остварување на своите цели?
Како организацијата може да привлече ,,вистински луѓе,, на соодветни работни места???
Фала ви однапред и да не бидне препишувано од интернет само од книги бидејќи ми ги рачунав за плагијати .поздрав

Ми треба семинарска за договор за закуп од облигационо право

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom