- Член од
- 7 март 2013
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 41
знам инаку за ова хахах ама не е тоа тоа ипак за матура ми е проектната ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знам инаку за ова хахах ама не е тоа тоа ипак за матура ми е проектната ...
Ve molam pratete mi go mene za parite se otepuvacka mi treba itno, mail: ivana.vrzovska21@gmail.com vi blagodaram
Нудиме изработка на :
-Семинарски
-Магистерски
-Докторати
-Есеи
-Анализи
-Состави
-Елаборати
-Бизнис планови
-Деловни писма
-Преводи
и др услуги
Нашата цел е да понудиме на нашите клиенти пристап до услуги со прифатлива цена и беспрекорен квалитет .Исто така при изработка на Семинарски ,Магистерски и Докторати нудиме бесплатна изработка на анализа доколку тоа е потребно за целите на трудот ибесплатни презентации.
Цените се по договор ,а можете да добиете повеќе информации на и-мејл адреса :
-singinggrotesque@hotmail.com
и на мобилниот телефон : 076-528-757
Исто клиентот може да побара додатни услуги како:анализа ,изработка на проект ,изработка на презентација,PDF форма и сл сосема бесплатно .Сите овие додатоци се вклучени во цената на трудот.
Исто така нудиме доколку едно лице има потреба од два труда ,ги добива по цена од еден ,а за секоја наредна соработка добива 150 денари попуст од труд.
Однапред ви благодариме за вниманието и довербата.
Исто така освен достапни цени нудиме и бројни попусти и акции ,како и можност за добивање на трудот уште во истиот ден .
Јас па не паѓам на провокации и лагиЕднаш купив семинарска, и утредента истата ја најдов на интернет за 150 денари. Фала али на вакви измами втор пат не паѓам. Направете ми семинарска вие лично , со свои раце јас лично ќе платам не 150 , 500 денари ќе платам. Попат какви преводи нудите ? Од албански на македонски како ви иде преводот ? Преку гугл транслејт или ?