Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Нудиме изработка на :
-Семинарски
-Магистерски
-Докторати
-Есеи
-Анализи
-Состави
-Елаборати
-Бизнис планови
-Деловни писма
-Преводи
и др услуги
Нашата цел е да понудиме на нашите клиенти пристап до услуги со прифатлива цена и беспрекорен квалитет .Исто така при изработка на Семинарски ,Магистерски и Докторати нудиме бесплатна изработка на анализа доколку тоа е потребно за целите на трудот ибесплатни презентации.
Цените се по договор ,а можете да добиете повеќе информации на и-мејл адреса :
-singinggrotesque@hotmail.com
и на мобилниот телефон : 076-528-757
Исто клиентот може да побара додатни услуги како:анализа ,изработка на проект ,изработка на презентација,PDF форма и сл сосема бесплатно .Сите овие додатоци се вклучени во цената на трудот.
Исто така нудиме доколку едно лице има потреба од два труда ,ги добива по цена од еден ,а за секоја наредна соработка добива 150 денари попуст од труд.
Однапред ви благодариме за вниманието и довербата.
Исто така освен достапни цени нудиме и бројни попусти и акции ,како и можност за добивање на трудот уште во истиот ден .

Хитно ми треба кратка содржина од „Горски венец“ ве молам за помош!!!!:)
[MERGETIME="1363115359"][/MERGETI
--- надополнето: 12 март 2013 во 20:11 ---
Ми треба кратка содржина од „Горски венец“

Ако може некој да пише добар вовед за класицизмот :) фала многу

Луѓе!!Ми треба итен состав за тема ,,Еден ден без вода,,.Ве молам ако можи побрзо,за утре ми треба.

Да не му се наоѓа на некој состав на тема "Спортот како гаранција за здрав живот" или нешто слично.

Ако може кратки содржини за темите "Спомените од детството ја градат мојата личност", "Добрината, доблест на секој човек" и "Учиме од нашите предци за да изградиме добра иднина". Благодарам однапред.

Ако има некој вечерва сега моментално да ми каже како на Word проектната т.е 1ватастрана да ми почнуваат од Воведот .. кај мене првата страна е корицата 2рата е содржината и на 3та е воведот значио сакам воведот да биде 1ва страна како да направам ИТНО МИ Е

Ми треба Маркетинг план за било каква компанија. Ако има некој доброволец да ми прати по ПП. Благодарам.

ako moze nekoj da mi kaze najrazlicni stigotvorbi
no ve molam
mn mi e vazno
vi blagodaram odnapred

Да не му се наваѓа на некој нешто на тема, "Секој со своето огледало" или "Слобадата ми се измолкна од раце".

Нудиме изработка на :
-Семинарски
-Магистерски
-Докторати
-Есеи
-Анализи
-Состави
-Елаборати
-Бизнис планови
-Деловни писма
-Преводи
и др услуги
Нашата цел е да понудиме на нашите клиенти пристап до услуги со прифатлива цена и беспрекорен квалитет .Исто така при изработка на Семинарски ,Магистерски и Докторати нудиме бесплатна изработка на анализа доколку тоа е потребно за целите на трудот ибесплатни презентации.
Цените се по договор ,а можете да добиете повеќе информации на и-мејл адреса :
-singinggrotesque@hotmail.com
и на мобилниот телефон : 076-528-757
Исто клиентот може да побара додатни услуги како:анализа ,изработка на проект ,изработка на презентација,PDF форма и сл сосема бесплатно .Сите овие додатоци се вклучени во цената на трудот.
Исто така нудиме доколку едно лице има потреба од два труда ,ги добива по цена од еден ,а за секоја наредна соработка добива 150 денари попуст од труд.
Однапред ви благодариме за вниманието и довербата.
Исто така освен достапни цени нудиме и бројни попусти и акции ,како и можност за добивање на трудот уште во истиот ден .

Еднаш купив семинарска, и утредента истата ја најдов на интернет за 150 денари. Фала али на вакви измами втор пат не паѓам. Направете ми семинарска вие лично , со свои раце јас лично ќе платам не 150 , 500 денари ќе платам. Попат какви преводи нудите ? Од албански на македонски како ви иде преводот ? Преку гугл транслејт или ?

Еднаш купив семинарска, и утредента истата ја најдов на интернет за 150 денари. Фала али на вакви измами втор пат не паѓам. Направете ми семинарска вие лично , со свои раце јас лично ќе платам не 150 , 500 денари ќе платам. Попат какви преводи нудите ? Од албански на македонски како ви иде преводот ? Преку гугл транслејт или ?
Јас па не паѓам на провокации и лаги :) .Преводите лично ги правам ,а гугл транслејт не користам :).
Инаку семинарските сам ги правам ,не копирам од никаде.
Вакви празни напади мене ми се смешни и непромислени .
А и зошто не паметам кога јас сум ти продал нешто ?
Ова го правиш со намера да помогнеш на некој пријател кој го работи истото ,што да кажам повеќе беден и смешен обид немам видено во животот :)
Или ако ти го работиш истото обиди се со квалитет ,а не со глупости и со измислени приказни .
Тие приказни на некој друг кажувај му ги немој мене да се обидуваш да ме измамиш со твојот мал мозок ;)
--- надополнето: 21 март 2013 во 02:51 ---
А илјадници луѓе со кои имам работено и кои се задоволни ,не го делат истото мислење со тебе (кое очигледно е лажно бидејќи јас не паметам со тебе дека сум соработувал ,а обично имам добро паметење и сите ги паметам ) ,јас се работам транспарентно и во интерес на моите клиенти (инаку не би ги имал ,не ? ) .​
Кој е заинтересиран за соработка ,ако сака може да побара преглед на трудот пред да го финиширам ,а може и да побара семинарска за пример за да види како ги изработувам и дали му се допаѓа ,е до толку одам напред за да излезам секому во пресрет.​
А зборовите на малоумниците кои со навреди и лаги се обидуваат да ја минирааат конкуренцијата воопшто не ми се важни.​
Како што кажав секој кој е заинтересиран за соработка ,слободно може да добие една семинарска гратис како pre-view за да види дали му се допаѓа начинот па подоцна да соработуваме.​
За да нема верување на вакви лаги од ноторни лажговци кои се неспособни да создадат нешто ,па го напаѓаат туѓото.​
Ете до толку сакам да излезам во пресрет и да помогнам на секого господине лажго и несопственик на мозок .​
Мене не се обидувај да ми продаваш финти ,илјадници луѓе веќе ме одбраа мене пред многу други и продолжуваат да ме одбираат.​
Не ги троши твоите малку неврони на сплетки !!!​
Мој најпријателски совет​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom