Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој дали може да најдам негде на нет,или ако има некој да ми прати,анализа на песните од Бели Мугри: Денови,Копачите,Тутуноберачите,Ленка и Селска Мака...ако има некој или знае кај може да најдам нека ми пише по ПП или нека постира овде:toe:.. ми треба за утре.. фала однапред:smir:

Некоја семинарска за работа на некоја фирма....... Било каква фирма нека биде, само нека биде објаснето како работи ова она, и кои програми на компјутерот ги користи, јас ке сменам име шо треба

:helou:Ми траба некој соств за "Не е се во парите, а сепак го вртат светот" .
Фала однапред.

ке можи да ми го пуштиш материјалот за црноризец храбар

Ако има некој семинарска у вези со пропажање на фирма у МК и една за странска фирма, стечај нешо...плс кажете ми у ПП, Итно.

Дали можеби некој има нешто за примена на детерминантите од втор и трет ред? Не мора да е цела семинарска ми треба само за нивната примена. Благодарам однапред.Поздрав

Potraži rad ovde..

MATURSKI, SEMINARSKI, DIPLOMSKI, MASTER RADOVI..IZRADA RADOVA I PREVODI!

Bez obzira šta vam je potrebno, mi smo tu za vas! Prevod materijala sa stranih jezika ili na bilo koji strani jezik, prekucavanje materijala, izrada radova svih vrsta, seminarskih, maturskih, diplomskih, master radova, eseja, tutorijala... Naš tim www.maturskiradovi.net je sastavljen od stručnjaka svih oblasti, magistara, inženjera, doktora, spremnih da i u najkraćem roku pripreme i najteže radove.
Naš rad obuhvata izradu seminarskih, diplomskih, maturskih, magistarskih radova na srpskom, hrvatskom, francuskom, španskom ili engleskom jeziku iz svih oblasti..​

Izrada seminarskih, maturskih, diplomskih, master, mba i drugih stručnih radova na zadatu temu;
Biznis planova i investicionih programa;
Powerpoint prezentacija;
Word dokumenata i obrada teksta;
Excel kalkulacija;
CV, motivaciona pisma, propratna pisma, ugovori i ostali poslovni dokumenti na srpskom, hrvatskom, engleskom ili francuskom jeziku.
Prevodi tekstova sa engleskog, francuskog..

Izrađujemo radove za BiH, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Makedoniju..​

Radimo na ijekavici, ekavici i hrvatskom jeziku, takođe radimo prevode tekstova sa engleskog, francuskog, italijanskog....​

Posetite nas na nekom od naših sajtova ili nam pišite na mail:
maturskiradovi.net@gmail.com

Dostupni smo vam 24h 365 dana u godini!

7 GODINA TRADICIJE SU DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA I KVALITETA NAŠEG TIMA, ZAHVALJUĆI TOME SMO POSTALI APSOLUTNI LIDER, STEKLI UGLED I PREPOZNATLJIVO IME!

orca1.jpg

Ке може некој да ми најде или напише состав од 200 до 250 зборови тема:Панонски легенди,Кирил Охридски и Црнорисец храбар ми треба за во понеделник за писмена,фала.

луѓе ми треба состав за тема Долгот во делото пустина ( Ѓорѓи Абаџиев ) искажано преку ликовите Арсо и Глигот
ако случајно има некој нека го стави или нека каже кај има матријал па јас ке си напишам

Ве молам ако некој има добар сосав за ПУСТИНА или КРПЕН ЖИВОТ нека ми пратит плссс итно е :)

некој нешто за кирил пејчиновиќ - слово за празниците
што е можно побрзо

А да ги читате делава литературни најарно,нејсе тоа е уметност,па и така ликовите да ги опишете според вас..зарем тешко е???...многу губите...многу:toe:

Дајте некој ако има некоја семинарска за Купување преку интернет ве молам мн ми е итно. За возврат кажете било која тема од Економија гарант можам да ви помогнам :)

Да ми каже некој каде и дали има напишано нешто овде за Славко Јаневски и Улица ако има нешто нека ми кажат на која страна е да го про4итам ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom