Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj slucajno da ne ima nekoja pismena gotova za:
1. Crnila kako del od makedonskata istorija
2. Dramata "paradoksot na Diogen" od Tome Arsovski
3. Golemata voda-simbol za coveckata slobota
utre praam pimena pa ke vi bidam dozivotno blagodaren.....
ako ima nekoj slucajno neka pisi na: toni_zver@hotmail.com

Vaka mi treba sostav za Proleta..

I sostav za - Da se razbereme so zborovi a ne so nasilstvo...

Za peto oddelenie..
Blagodaram...

Sori za latinica:smir:

Dali nekoj mozi da mi najdi materijal za mali i sredni pretprijatija mi treba za seminarska :smir:

луѓе, ке ве молам некое есејче за "Црнила" - Коле Чашуле :)

Опис на ликовите на Костадин и Симка од Печалбари

Дали би можел некој да ми помогне во врска материјал за семинарска по предметот бизнис етика???
Фала поздравче :wink:

Дали би можел некој да ми помогне во врска со Ерих Фром и неговата "Бегство од слободата"?

Ми треба некоја семинарска за предметот Основи на сметководство. Може нешто на теме Биланс на состојба, биланс на успех, за трошоци, тековни средства или нешто слично. Ако има некој семинарска по сметководство на некоја од овие теми или нешто слично ве молам да ми испратите. Ви благодарам однапред.

Ми треба некоја семинарска за предметот Основи на сметководство. Може нешто на теме Биланс на состојба, биланс на успех, за трошоци, тековни средства или нешто слично. Ако има некој семинарска по сметководство на некоја од овие теми или нешто слично ве молам да ми испратите. Ви благодарам однапред.

имам за трошоци:wink:

Ми треба бизнис план луѓее !! :vozbud: Треба до петокот да го предадам а сеуште немам ништо :tapp: ...доколку име нкој готов ќе му бидам многу благодарен. ПОМАГАЈТЕЕ !!

Дали некој размислувал за Егалитаризмот- мит или реалност? м?

Дали некој има есеј од областа криминологија или криминалистика, на било која тема, доколку има го замолувам да ме контактира преку приватна порака. Благодарам однапред.

Семинарска на било која тема по Обичајно право?:smir:

требат ми две семинарски стратегиски менаџмент од било која тема ...пишете приватна порака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom