Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нешто ако ви се наоѓа во врска со “Предностите на малите и големите претпријатија“?

нешто за сулфурна киселина имате??? на македонски ми треба... својства/пронаоѓање/употреба...

Мењам семинарска од маркетинг,менаџмент или бизнис, за семинарска од напредно одлучување. Тоа е склоп на некои одлучувачки процеси и решавање на конфликти во претпријатието(некој тип на менаџмент), немора да е многу сврзано за темата.

Ако има некој нешто на тема „ Егалитаризам мит или реалност ?“ или барем општо ако неможе конкретно за тоа :) ( не политички)

да не му се наоѓа на некој семинарска по Информациони Системи??

Уште ти ги треба ??

Mene mi treba ako moze pls prati mi !!!! :D(Potocno za Crno Seme,Golemata Voda I Pirej)

Уште ти ги треба ??
Mene mi treba aj ako mozes pls prati mi !!!!:D

Кажи ми само за кога ти е ако можам да најдам? Ако е за денес тешко... Ама ако е за утре ќе можам.

Druze mozes li mene da mi najdes za site tri do utre vecer?(Potocno za Crno Seme,Golemata Voda I Pirej)

Некој да не има есеј на француски за детството или за природата? :jaj:

Ристо Крле - Парите се отепувачка есеј некој?

Талентот се создава во самотија, карактерот во друштво.

Семејството е татковина на духот и срцето

ајде кој има идеа , или има напишано нешто за овие две теми нека кажи. Побрзо само ако можи. Плс. Фала.

Нешто за Парите се отепувачка и Недоразбирање

Семинарска од областа на статистика - праволиниска регресија и корелација со пример? :kesa:

Да не има некој за рок музика предавање нешто за почетоците, развитокот па натаму...
Било што?

Ако има некој нешто на тема „ Егалитаризам мит или реалност ?“ или барем општо ако неможе конкретно за тоа :) ( не политички)
Самиот се цитирам, ама ми треба за утре 2ра смена ова за еднаквоста :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom