Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не има нешто на тема:
"Споредба на ликовите "херои" во Илијада и Гилгамеш" и
"Моралните вредности во Антигона"

ако има некој до ПОН. навечер супер, ако не ....здравје.

Било какви материјали на било каков јазик за 3Д телевизија во светот и кај нас.

Николо Макијавели - Владетелот
Добродојдена е било каква обработка на книгата тој што ја има читано да ми објасни за што се работи во книгата бла бла бла ..ми треба најкасно до среда пред 12 по пп или овде сеедно.

Девизи и Девизни сметки

Ми треба општо се за девизи и девизни сметки, имам да изработим проектна за во школо за оваа тема, па ако може некој да ми помогне и од некои книги или нешто друго да ми најде поопширно за ова.

Фала однапред, се надевам дека ќе се најде некој да помогне :smir:

Ми треба општо се за девизи и девизни сметки, имам да изработим проектна за во школо за оваа тема, па ако може некој да ми помогне и од некои книги или нешто друго да ми најде поопширно за ова.

Фала однапред, се надевам дека ќе се најде некој да помогне :smir:

Пиши на Google "Девизни Сметки" и имаш се што ти треба. Дури го имаш и законот за девизни сметки, и си што е поврзано со девизни сметки. Зависи што ти треба тебе за проектна.:toe:

Пиши на Google "Девизни Сметки" и имаш се што ти треба. Дури го имаш и законот за девизни сметки, и си што е поврзано со девизни сметки. Зависи што ти треба тебе за проектна.:toe:

Па најдов нешто нешто по интернетов, ама некој од некоја книга ако има нешто повеќе би му бил благодарен.

Па најдов нешто нешто по интернетов, ама некој од некоја книга ако има нешто повеќе би му бил благодарен.

Е за книга ќе бараш од некој што го учи истото како тебе, или што веќе го учел и го има завршено.:toe::smir:

Има ли некој нешто за хармонизација на директни даноци???
По можност на македонски ама и на англиски може.Не можам скоро ништо да најдам на интернет:(

mi treba sostav za likot na cveta od makedonska krvava svadba,za psimena...ako moze nekoj da mi prati bi mu bila blagodarna... :)))

Молам некој да ми каже како да направам анализа на песна...(било каква песна)???Што да напишам..тема на песната...др??:pipi:

Дали некој има информација, податок повеќе за римско-македонските војни? Тоа од википедија е премало:wink:

За кога ти треба,...јас имам во книга....ама сега ме мрази да пишувамм....ако не е итно..ѕтре ќе испостирам тоа што го пишува:pipi:

За кога ти треба,...јас имам во книга....ама сега ме мрази да пишувамм....ако не е итно..ѕтре ќе испостирам тоа што го пишува:pipi:

Не е итно, така да кога ќе имаш време можеш да испостираш нешто, фала многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom