Семинарски, состави, есеи, задачи

Член од
24 август 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Важно: Дали некој има било каквов документ во Word, со есеј (или било што) на тема ЛИДЕРСТВО (само пишуваното да не е превземено од википедија)? Ми треба итно и секое најмало делче што го имате ќе ми биде од корист.

Благодарам однапред!

Член од
18 јануари 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
Дали има некој дипломска работа за филозофија . Пр. етика, естетика, и се што е поврзано со филозофијата :smir:

Член од
26 август 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Потребна ми е семинарска на тема: Windows 7
Доколку има некој би му бил мн. благодарен.

Фала однапред.

B

Bokica85

Гостин
Најдобриот сајт за семинарски , проверете тука
Код:
[URL]http://zemi-seminarska.tk/[/URL]
.Мене ми имаат помогнат многу , доста се брзи , ефикасни , професионални и перфектно си ја завршаваат работата. Пишете им ако имате потреба од било каква семинарска-дипломска.

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3
Нели се малку повеќе семинарските скапи? На мене ми имат правено семинарска за 200 денари, а семинарската беше 20 и неколку страни!!! Иначе дали има некој семинарска по предметот Економска географија било каква да е темата, ако има некој нека ми пише приватна порака!!!

B

Bokica85

Гостин
Друже за 200 денари може само да ти дадат напраена и веке дадена сто пати на исто место .. мислам кој нормален би ти праел семинарска рецимо за информатика некоја луда тема а треба да преведува да речеме од англиски и слично . Прво направи кај нив семинарска па после коментирај за цената . Јас кажувам дека вреди секое пени , за трудот кој што го вложуваат момциве и девојкиве во тимот , алал да им е за неполни 24 часа имав семинарска за тема што никаде не се наогаше ништо . Затоа и ги препорачувам насекаде кај што видам дека има прилика за такво нешто . А да напоменам и дека ако треба да се извршат корекции на повеке од две страни ви ја праат семинарската целосно одпоновин и добивате една бесплатна изработка , така да не веруем дека некаде ке најдете такви услови , плус и разменуваат , така да ако ти треба некоја што они ја имаат на листа , ја даваат тотално фрее во замена за една твоја.. е неможе да биде подобро , поеке време за учење вака имам не морам да се замарам со семинарски и есеи и триста глупости .. вака место да деногубам над книга идам пиам кафе у град и уживам хехе а друг ради !!

T

Tetro

Гостин
Друже за 200 денари може само да ти дадат напраена и веке дадена сто пати на исто место .. мислам кој нормален би ти праел семинарска рецимо за информатика некоја луда тема а треба да преведува да речеме од англиски и слично . Прво направи кај нив семинарска па после коментирај за цената . Јас кажувам дека вреди секое пени , за трудот кој што го вложуваат момциве и девојкиве во тимот , алал да им е за неполни 24 часа имав семинарска за тема што никаде не се наогаше ништо . Затоа и ги препорачувам насекаде кај што видам дека има прилика за такво нешто . А да напоменам и дека ако треба да се извршат корекции на повеке од две страни ви ја праат семинарската целосно одпоновин и добивате една бесплатна изработка , така да не веруем дека некаде ке најдете такви услови , плус и разменуваат , така да ако ти треба некоја што они ја имаат на листа , ја даваат тотално фрее во замена за една твоја.. е неможе да биде подобро , поеке време за учење вака имам не морам да се замарам со семинарски и есеи и триста глупости .. вака место да деногубам над книга идам пиам кафе у град и уживам хехе а друг ради !!
смири се, девојче. прочитај го редоследно болдираново и кажи дека си многу паметна :)

ЕДИТ: или момче

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3
Имам неколку земано семинарски и од кај нив, задоволен сум и од кај нив, но кога можам поефтино да земам семинарска од друго место а и квалитетот е сличен, плус имам подобри бодови вадено од семинарските од кај овој што сум ги земал за 200 денари него од овој сајт што го толку многу фалеш!!!

B

Bokica85

Гостин
Можеби друже си земал добри оцени , не знам .. секој гледа нормално поефтино ипак је криза хехе.. Како и да е секој со свое искуство . Јас сум си задовлолна и тоа е то , затоа и ги постаив за да ако на некој им треба да им пишат ... неврмајнд ...

Со срека со семинарската , да имав некое познавање од твојата област ке ти постирав . Поздрав !

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3
Кажав јас и во мојот претходен пост дека од нив имам зимано семинарски, супер семинарски имат само што цената е малце превисока!!!

B

Bokica85

Гостин
Па мислам дека ке ги намалат со оглед на тоа што пазарот на семинарски нуди пониски , цени. Али што знам флексибилни се бе се прилагодуваат, може ке намалат. Него дај кажи што ти спага во таа твојата тема да вииме дали се наога нешто по нетов , имаш некоја тема посебно шо треба да ја пишуеш? па да видам дали можам да ти најдам нешто па макар и на српски , па ке си потпреведеш троа :smir:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
mi treba nekoj sto se razbira od asembler emu8086 da mu dadam da mi resi edna proektna zadaca ne e problem za pari.

Член од
28 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
Da ne moze nekoj da mi najde nekoj pomal raskaz na lektirata "Zemjata na snegot" od Jasunari Kavabata mi treba da i pokazam utre na profesorkata i da naucam neso... FALA odnapred...
ej da ne najde slucajno od nekoj raskazana Zemjata na snegot...znaes u kratki crti...mi treba mene...ako ja imas ako ne ti e problem da mi pratis...zs ne mozam da se macam da ja citam....fala i pozzz4e

S

smart ass

Гостин
Јас си правам семинарски баш под инспирација од литературата која ја читам-тоа е сепак еден вид на ВАШЕ мислење за одредена проблематика-накоро ќе завршам неколку:)

Kajgana Shop

На врв Bottom