Семинарски работи на факултет :)))

• Креатор на темата Креатор на темата viki86
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Локација
Битола
Темата Писмени работи ме инспирира да ја отворам оваа тема каде ке прочитате како на факултет се пишува CV како семинарска задача и тоа на македонски и на англиски. Случајно ги најдовме овие семинарски во кабинетот на факултет и мораше да ја сликам за да ми остане спомен засекогаш. Студентка btw добила 70 поени за семинарската. Текстот го пренесувам исто како што беше и во семинарската

Нешто повеќе за мене:
1988-1994 год.-рано детство.
1994-1995 год.-се запишав во пред училишно воспитание и учествував во секциите што ги организираше тоа училиште.
1995-2003 год.-во 1995 се запишав во основно училиште“Св. Климент Охридски”.Во 2003 година го завршив основното училиште,а додека учев таму учествував во натпреварите по македонски и математика.
2003-2007 год.-Во 2003 година се запишав во средното образование т.е. во гимназија“Св. Наум Охридски” во Мак.Брод.таму учев до 2005;а потоа заедно со моето семејство се преселивме во Кавадарци,каде го завршив средното образование.Таму учев во гимназија”Добри Даскалов”,каде се здобив со диплома за завршено средно образование.
2007 год.-се запишав на Факултетот за Администрација и менаџмент на информациски системи.

и како ова да не е доволно еве ја и англиската верзија

Something else for me:
1988-1994-early childhood.
1994-1995-I was joting down in front of school education and there I was inclosed in the sections,who were organized by school.
1995-2003-In 1995 I was joting down in the primary school”Sv.Kliment Ohridski”in Makednoski Brod.In 2003 I was finished the primary school and when I was stady there I was participiant in competition of Macedonian languages and matchematics.
2003-2007-In 2003 I was joting down in the secondary school in”Sv.Naum Ohridski”in Makedonski Brod.I studied there to 2005 and after that I and my family were emigrated in Kavadarci.
2007-I was joting down in Public Administration Professional Experience.

p.s. Не прашувајте што е joting сигурно ни таа самата не знае, ама како и да е со лапна 70 поени, а наскоро ке го добиете и Мотивационото писмо од истата авторка :)))

Семинарска што носи70поени?!

Со колку се полага предметот 400?

Joting e запишување...али во буквална смисла да запишеш чкрабаница :pos:

Не, добра е девојката што го пишувала ова, на тој што и дал воопшто бодови му фали некоја даска во главата.

Кој е овој факултет бе семинарската 70 поена што е? Дај да се запишеме сите :pos2:

--- надополнето ---

Ова ми е омилено:

I was finished the primary school and when I was stady there I was participiant in competition of Macedonian languages and matchematics.

Аплауз за Екрем Јевриќ :zver:

Oва со 70 е по новите правила пр. за добиени 100 бода на семинарска се запишуваат 10 поени за пресметка на крајна оценка, за 90 се добива 9 поени се нешто глупости измислуваа за малтретирање па табели па пресметка, зошто да е едноставно кога може да е сложено, како и да е во случајот горенаведената 7 поени би имала, ама за ова и 1 поен е премногу и плус сигурно е дипломирана до сега :)

А така лиииииииии:icon_lol:
Да беше стварно 70 бода,две семинарски математика и Сајонара бабе:vozbud:

Ова не е смешно, професорот/асистентот е крив што вакво нешто како прво прифатил да го прегледа, а како второ и го оценил со доста поени. Како трето 75% од студентите на нејзина возраст кај нас појма немаат како се пишува CV, така да, работава е за плачење.

Има ли некој податоци за семинарска по математика на тема Векори и операции со вектори ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom