H
Hip.Hop_MKD
Гостин
"Семе Синапово е мојата Библија"..
-Непознат фан на страницата Семе Синапово
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Секогаш сум велела дека е подобро да се биде “патетичен“, ама искрен и со позитивни ставови, отколку постојано да се биде циничен, саркастичен и во се да се наоѓа некоја причина за сеирџиство и заебавање.
Напишаново оригинал семе синапово
Сум игнорирал многу ретардирани работи ама семе синапово едноставно беше премногу, врв во патетиката а кога видов колку луѓе се заболени едноставно сарказмот и нетолерантноста ми го зафатија нервниот систем и станаа посилни од возачот на телото - ме заболеја, што значи причината за мојата болест беше нус производ на нивната па како карма се враќа кај изворот два пати засилена.
Јесте да има луѓе без смисла за хумор...ама во секој случај семето и сите убожаватели заслужуваат исмевање без разлика колку глумат искреност и позитивни ставови...
![]()
Половина од луѓето што ги споделуваат фотографиите од Семе Синапово, да го правеа во реалниот живот тоа што го споделуваат, земјава ќе беше далеку подобро место за живеење. Значи кај е патетично, уште е и лицемерно, што е убиствена комбинација.А од каде знаеш дека глумат искреност? Можеби тие луѓе што ја направиле страната навистина и искрено го мислат тоа, можеби навистина веруваат во тоа што го пишуваат...
Баш прееска ја разлистував темава, затоа што дури сега ја гледам, не ни знаев дека имало вакво нешто и налетав на некои од речениците и не видов ништо претерано во нив, зборуваат за позитивни мисли, љубов, среќа колку што сфатив и навистина не гледам што има толку за реметење во страна која става реченици за љубов, среќа, позитивна енергија.
Може е до мене, ама не ми е јасно...
Поентата ми е дека секој од нас траска глупости на Фејсбук, пишува статуси, постира песни и некого може нервираме (јас сигурно знам дека нервирам луѓе и дека сум им на hide, ама уште не ме бришат), ама секој си има право да пишува што сака на свој профил, тоа ми е муабетот.
Жими мајка за повеќето од работите дознавам преку хејтерите и исмевачите. За Боки 13 пола ствари што ги дознав, ги дознав преку луѓе кои наводно не го поднесуваат, за оваа група исто така, за Слаткар и слични, итн. итн. Значи муабетот ми е дека кога нешто не ме интересира или ме нервира - го игнорирам, едноставно, зашо го прифаќам фактот дека секој има право да верува во што сака, да пишува што сака, да прави што сака. Нормално, не го оспорувам и фактот да се искритикува нешто, ама има начин како да се критикуваат работите, не мора се да е со цинизам, со правење демотивации, со навредување... И јас знам да искажам несогласување, да дадам критика, ама не го правам тоа со цинизам и сарказам.
Не е толку дека ги бранам овие, кои и да се, уште не сфатив дали е организација, што ли е, повеќе ме нервира начинот на кој се критикува. You see my point?
Половина од луѓето што ги споделуваат фотографиите од Семе Синапово, да го правеа во реалниот живот тоа што го споделуваат, земјава ќе беше далеку подобро место за живеење. Значи кај е патетично, уште е и лицемерно, што е убиствена комбинација.
Половина од луѓето што ги споделуваат фотографиите од Семе Синапово, да го правеа во реалниот живот тоа што го споделуваат, земјава ќе беше далеку подобро место за живеење. Значи кај е патетично, уште е и лицемерно, што е убиствена комбинација.
Баш ме интересира што ќе најде ако отвори бубрег, Дева Марија?После третото ќе го најдеш исус таму хирургов требало низ џам да го фрли детево![]()
Нововерци се!Ова Семево да ти било црква на фејсбук.....