Сексуални проблеми

• Креатор на темата Креатор на темата LuData_*DevoJka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наместо да помогнат со рационален коментар,тие се потсмеваат.Девојката е испаничена,бара соодветно мислење,па и совет,а не свињско однесување.
Во денешно време информации имаш насекаде и можеш да видиш како оди тоа. Не е 19 век, ама и тогаш на 16-17 години знаеле како и каде треба. Се надевам не е озбилна со прашањето и сега ти се смее зад монитор. :icon_mrgr:

Наместо да помогнат со рационален коментар,тие се потсмеваат.Девојката е испаничена,бара соодветно мислење,па и совет,а не свињско однесување.
Еве да претпоставиме дека не се работи за тролање, можеш да кажеш дека генерално младинава не е морбидно необразована и глупа?

Потсмевањето не е во ред.Поедноставно,можеа да `и кажат девојче,нели слушаш часови по биологија,зар не си свесна дека незаштитен однос може да доведе до бременост,млада си,зошто ризикуваш........
Погрешила,ама тоа треба да `и биде укажано на човечки начин,со фино објаснување,а не со вулгарни коментари.
Да имаш 17 и такво размислување, навистина е за потсмев.

Брзо мораш да имаш незаштитен секс со друг за да се анулира бременоста.

Cena imbox ;)
Hahahhahahahahhaha bas me nasmea ‍♀️[DOUBLEPOST=1530558234][/DOUBLEPOST]
човек мозокот да ви го има на еден ден, да одмори.
Добра е брат прашав само за мислење... ако не ти се свиѓа темава не коментирај

Последно уредено:
А,бе,не бидете идиоти.Со убав и цивилизиран речник кажете `и во кои ситуации,би требало да биде загрижена,а во кои не.Вака може да остане бремена,онака не може.....Ама,рационален коментар,а не идиотизам.

Да имаш 17 и такво размислување, навистина е за потсмев.
За твоја информација за еден месец полнам 18 и ова ми е прв пат да имам односи.
Не дека не сум информирана за секс , само сакав да побарам мислење од “искусните”

За твоја информација за еден месец полнам 18 и ова ми е прв пат да имам односи.
Не дека не сум информирана за секс , само сакав да побарам мислење од “искусните”
Па ако си информирана побогу како мислиш дека можеш да забремениш со ејакулат на стомакот?

А,бе,не бидете идиоти.Со убав и цивилизиран речник кажете `и во кои ситуации,би требало да биде загрижена,а во кои не.Вака може да остане бремена,онака не може.....Ама,рационален коментар,а не идиотизам.
Рационален коментар - Најверојатно се работи за трол.

Бремена си,да не викаш на мекици... е*ати е*ати

„брат’ нели беше луда девојка, нешто не ми штима овде...

Мислам дека стварно треба еден предмет во средно за сексуално здравје и тие работи ;)

Ве молам затворете ја темата. Девојче велиш си информирана, а бараш совет од друг поискусен и повозрасен. Ќе си пукам у глава жими мене... Срамота оваааа...:yid::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom