Navedete si svoi seksualni problemi, napraite si novi nikovi ako vi e sram da ne ve poznaat, i otvorete se kolku moete so toa ke si pomognete sebe i na drugite so slicni problemi.Bi zamolil bez seirdzii i ostala bagra vprocem neka nema mnogu komentari, posebna zamolnica ako ima strucni lica(od ovaa oblast) da upatuvaat ili da odgovaraat na prasanjata.Moze da kazeme svoi iskustva ako sme imale problem pa kako sme go resile i toa e dosta preporaclivo.Pa lugje bujrum eve jas ke pocnam prv i ke skrsam mrazot.
--- надополнето: Jul 8, 2011 4:25 AM ---
Jas na primer mnogu kasno pocnav so seks na 29(ozbilno) godini pred nedela/dve.I so devojkami koga imam seks mnogu brzo svrsuvam.Dzabe i prv i vtor i tret pat pak e prebrzo nemozam da ja odnesam vo "ekstaza" i so kondom i bez, a bez uste pokratko trajam.Isto taka i erekcijata ne e bas, nekogas dobra nekogas splasnuva.Imam trema pred seks nekako se povtoruva kako nekoj strav od neuspeh.Sum mastrubiral do sega i vo posledno vreme isto taka i vo mastrubacija ne traam bas a porano ne bese taka.
--- надополнето: Jul 8, 2011 4:25 AM ---
Jas na primer mnogu kasno pocnav so seks na 29(ozbilno) godini pred nedela/dve.I so devojkami koga imam seks mnogu brzo svrsuvam.Dzabe i prv i vtor i tret pat pak e prebrzo nemozam da ja odnesam vo "ekstaza" i so kondom i bez, a bez uste pokratko trajam.Isto taka i erekcijata ne e bas, nekogas dobra nekogas splasnuva.Imam trema pred seks nekako se povtoruva kako nekoj strav od neuspeh.Sum mastrubiral do sega i vo posledno vreme isto taka i vo mastrubacija ne traam bas a porano ne bese taka.