Сексуални проблеми?

• Креатор на темата Креатор на темата Buruvche
  • Време на започнување Време на започнување

Dali imate seksualen problem od bilo koja priroda koj se povtoruva?

• Вкупно гласачи
    26
Не е до тебе проблемот, туку до дечко ти. Не може да постигне ерекција, т.е да мну биде ТВРД пенисот па да ти го спотера убаво за да те скини. Ако навистина сакаш со него да изгубиш невиност, земи краставица потврда ќе биде од неговиот пенис,сама прободи се, па валјда нема да имате толку проблеми.
Ако не, смени го дечкото:)

леле, девојчето има проблем, а ти краставица!!!
јас би препорачала да оди на гинеколог .

леле, девојчето има проблем, а ти краставица!!!
јас би препорачала да оди на гинеколог .
Kako da ne problem... ubavo i kazaa, deckoto ne moze da postigne erekcija za da i go stavi ubavo. Neka se opustat tamu, romantiki, vince, ovo-ono... ili krastavicite se prilicno eftini periodov.

а зависи и каква предигра имаат...ако е само лапање и фаќање за цицки...ништо не праат :D

Нели може и до неа да е а не до дечкото..колку шо се разбирам у физика на некој џеннцки при треба им се зајакнуе и стега мускулот (ова дундата де)....може она треба да се опушти..

Мене ме интересира како преживеа до 29 години само со Десанка?

Сигурно како и сите останати што преживувале до 16-20 години, само што дечково преживувал плус некоја година. Сега ке надокнади за све! :)

Zdravo, imam eden problem , koj bi sakala da go spodelam so vas, iskreno baram sovet.
Ideme so mojot dechko vekje 9 meseci. Vo poslednive nekolku meseci intenzivno probuvame da imame odnosi, no pribidejki jas sum nevina, toa mnogu tesko ni odi. Pri probuvanjeto negoviot penis nemozhe da navleze do mene , neznam sto e rabotata, i pri sekoj neuspesen obid, jas se obvinuvam sebesi, deka mozebi nesto so mene ne e okej. Imame predigra povekje od potrebno, site raboti se okej, ama koga kje stigneme do tamu nemozheme ponataka...sme probale vo site pozi i neuspesno..sto bi mozelo da bide problem? ve molam za pomos

problem ima deckoti so erekcija toa ce da e ama zalosno mlado dete da ne mu se kreva jas na 28 godini kako puska mi e :) ama toa e mladinava samo na kompjuteri zae nisto baraj si drug decko ili probaj so prsti da se skines drugo care nema :)
--- надополнето: Jul 15, 2011 2:24 PM ---
Нели може и до неа да е а не до дечкото..колку шо се разбирам у физика на некој џеннцки при треба им се зајакнуе и стега мускулот (ова дундата де)....може она треба да се опушти..
samo neka ja pomazni za d..deto i odma ima da se opusti samo toa e lekot :))

Пробај со краставица?...........браво мајсторе,браво.

Девојче ако не е до дечко ти,тогаш е до тебе,опушти се никој не умрел после првиот пат.

видите, дечкото што ја отворил темата немал секс и немал сексуални проблеми, а сега има секс и има сексуални проблеми. Да се каеш. :)

problem ima deckoti so erekcija toa ce da e ama zalosno mlado dete da ne mu se kreva jas na 28 godini kako puska mi e :) ama toa e mladinava samo na kompjuteri zae nisto baraj si drug decko ili probaj so prsti da se skines drugo care nema :)
--- надополнето: Jul 15, 2011 2:24 PM ---

samo neka ja pomazni za d..deto i odma ima da se opusti samo toa e lekot :))
E ама си ја пофали машината.

., povtorno sarkazam ., i nepochituvanje ., samobendisano devojche ., tipot se otvori., pred site tuka., a vakviot nachin ., ne prilega na edna ..hm....... ti i po leshevi bi samo da....tuku aj shutrachki vaka.,

bidejki mnogu docna si pochnal so vistinski sex ., najverojatno ., sigurno si onaniral., ., od kontakti so pacienti od slichen problem ., se nametnuva eden zakluchok za toa shto brzo svrshuvash ., toa e posledica ., na toa dolgogodishno., a pretpostavuvam i ., chesto samozadovoluvanje., ., vrati go filmot nanazad godini ., i tuka ti lezhi odgovorot., :coffee:
--- надополнето: Oct 31, 2011 11:55 AM ---
., povtorno sarkazam ., i nepochituvanje ., samobendisano devojche ., tipot se otvori., pred site tuka., a vakviot nachin ., ne prilega na edna ..hm....... ti i po leshevi bi samo da....tuku aj shutrachki vaka.,

bidejki mnogu docna si pochnal so vistinski sex ., najverojatno ., sigurno si onaniral., ., od kontakti so pacienti od slichen problem ., se nametnuva eden zakluchok za toa shto brzo svrshuvash ., toa e posledica ., na toa dolgogodishno., a pretpostavuvam i ., chesto samozadovoluvanje., ., vrati go filmot nanazad godini ., i tuka ti lezhi odgovorot., :coffee:

Ти очигледно не си доволно влажна или неможеш нему доволно да му го здвриш, пред да почнете со пробивање на хименот пробај прво усно изработи го дечко ти, коа ќе увидиш и осетиш дека му е камен и можеш со неговиот полов орган заб да скршиш, плус ако не си доволно влажна користи некој лубрикант или незнам некое млеко за тело, и знаеш како има да ти влезе има очите да ти се подотворат. Гуд лак!

Ти очигледно не си доволно влажна или неможеш нему доволно да му го здвриш, пред да почнете со пробивање на хименот пробај прво усно изработи го дечко ти, коа ќе увидиш и осетиш дека му е камен и можеш со неговиот полов орган заб да скршиш, плус ако не си доволно влажна користи некој лубрикант или незнам некое млеко за тело, и знаеш како има да ти влезе има очите да ти се подотворат. Гуд лак!

:pos::pos:

Што ти се вика искуство :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom