Секстинг

• Креатор на темата Креатор на темата Mila3
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е што и онака сите картички се кај мене ама јас трошам од тоа што тој би го заштедил или од тоа што тој би го дал за колата неговата друга љубов
Уште не му текнало да штеди на посебна сметка за која не знаеш, да се надеваме за твое добро дека не го чита форумот, а и многу бре колата му е битна. Инаку и ја ко тебе сум со финтите како шо гледаш, на следно ниво и кажав - слободно троши у шопинг ако има - и се мотивираше и свој бизнис почна и сега благодарение на таа желба за молови јас планирам млад да се пензионирам оти почна да прави пари и за двајцата а јас паметно и го одржувам интересот за мене со квалитетен секстинг и се разбира добар перформанс после тоа.
Автоматски споено мислење:

Ја директно дикпик идам ама у црно бела техника, да не ја озрачи одма. Имав едно чудо камсексфакфрендс до скоро, не можев да ги исхендлам, ама сега слабо, една романка само, тешка нимфоманка. И имам цели томови испишано сексуални фантазии и проекции, јадна она прсти од дунда не вади :LOL:
Ти си еден од најголемите хуманитарци шо ги знам. :)

Штеди настрана инаку јас пари за колата не давам си знае тој
Се давале пари за Алфа
А за секстингот и перформансот не можам да се пожалам да не се фалам многу ке ми го урочите
:);):D

Што е секстинг
Секстинг е споделување на пораки со сексуална содржина

Проблемот е што и онака сите картички се кај мене ама јас трошам од тоа што тој би го заштедил или од тоа што тој би го дал за колата неговата друга љубов

Кога останала само една на маки е жената ;)
Барај и одмена
Не е фер сигурно многу пари троши за маникир

Да ти кажам право у план сум да најдам уште една, да ја олабавам оваа, прсти изгуља сирота она.
Дај прати и друг малку да одмори, еве од тука некое друго наше дете пример Мила да препорача од сите овие шо и пишале.

Дај прати и друг малку да одмори, еве од тука некое друго наше дете пример Мила да препорача од сите овие шо и пишале.
Зажал неможам да ја земам жената на душа немам добри препораки
Макар што јас сум специфичен тип не сакам клиша муабети ретки се оние што можат со букви да ме запалат

Макар што јас сум специфичен тип не сакам клиша муабети ретки се оние што можат со букви да ме запалат
Но на Романката и треба обратно сега, баш таков необрусен камен она да го обучи и ем ќе здивне малку од @Ingvar , значи да направиме добро дело за сите, ем она одмара ем он се учи и еден ден ќе се врати тука обучен по методот на Ингвар а он уствари така шири знаење. Значи кажи ти сега од сите овие шо ти пишаа на кој му треба најмногу помош.

Но на Романката и треба обратно сега, баш таков необрусен камен она да го обучи и ем ќе здивне малку од @Ingvar , значи да направиме добро дело за сите, ем она одмара ем он се учи и еден ден ќе се врати тука обучен по методот на Ингвар а он уствари така шири знаење. Значи кажи ти сега од сите овие шо ти пишаа на кој му треба најмногу помош.
Хахаха
Нее, јас не споделувам такви информации еве ако се препознае некој нека му пише на Ингвар за контакт инфо од Романката
Јас не им правам реклама

Хахаха
Нее, јас не споделувам такви информации еве ако се препознае некој нека му пише на Ингвар за контакт инфо од Романката
Јас не им правам реклама
Кај машките не иде тоа баш така, никој нема да му се јави да побара инфо. Најдобро би било @Ingvar да ти го прати тебе инфото од романката а ти да им го препратиш, еве ние нема да знаеме на кој, можеш и на повеќе да ја праќаш, чим нов ти се јави одма романката и така и ти ќе си раат а она ко нимфоманка нека бира.

Ја мислам дека ти веќе почна да стругаш колено со колено и да те сврби, ама не сакаш да признаеш. Може и овие што ти пишале те погодиле у некој нерв у клиторис, ако ти е потребна помош викај го водоводџијата.

Ја мислам дека ти веќе почна да стругаш колено со колено и да те сврби, ама не сакаш да признаеш. Може и овие што ти пишале те погодиле у некој нерв у клиторис, ако ти е потребна помош викај го водоводџијата.
Има еден со поголеми способности ама далеку е од погодување на нерв посебно у клиторис
А помош не ми треба фала на понуда

Има еден со поголеми способности ама далеку е од погодување на нерв посебно у клиторис
А помош не ми треба фала на понуда
Пред некој ден со една, седиме на двосед у канцеларија кај мене, и ни две ни три станувам и се соблекувам гол и седнувам пак до нејзе, ни лапање ни ништо, само за нога ја погалив две секунди и толку ми требаше да ми се дигне. И и викам ајде, срамежливо зема да го фаќа, превртува очи и и викам ај пробај го, има вкус на чоколадо. Како демек не не, не фала на понуда...наредна сцена разбушавена коса над кур.
Така да никад не може човек да биде сигурен.

Пред некој ден со една, седиме на двосед у канцеларија кај мене, и ни две ни три станувам и се соблекувам гол и седнувам пак до нејзе, ни лапање ни ништо, само за нога ја погалив две секунди и толку ми требаше да ми се дигне. И и викам ајде, срамежливо зема да го фаќа, превртува очи и и викам ај пробај го, има вкус на чоколадо. Како демек не не, не фала на понуда...наредна сцена разбушавена коса над кур.
Така да никад не може човек да биде сигурен.
Имаш капацитет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom