Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Бљак!Ја самата не се поднесувам у тој период,можам да издржам 5-6 дена без секс.

aman so digate panika tolku za edna menstruacija. Sum imala pa sto? Ako nejkes, ke izdrzis, 5-6 dena i kraj. Ustvari pa i ne e tolku loso! :nesum:

BABY_17 напиша:
aman so digate panika tolku za edna menstruacija. Sum imala pa sto? Ako nejkes, ke izdrzis, 5-6 dena i kraj. Ustvari pa i ne e tolku loso! :nesum:
Викаш дигаме паника. Тоа е и целта нели?:toe:

BABY_17 напиша:

e....so 17????kako ne ti e sram.......:kesa:

ama ustvari dobro kazano.....:zver:

Аууууф ного грозна работа!!За време на тие денови, самата крв мириса и е ного нехигиенски тава!!Мислам оти секој би можел да издрже без секс од 5-10 дена најного..Еднен другар ми беше расправал оти он со една момичка имал секс додека она имала менструација и кажа оти тава уште еднч нема шанси да му се повторе!!Мислам оти и на машко и на женско треба да му е гад, оти стварно е ного гадна работа!!!

hell NO...tocno e toa deka se cuvstvuvame taka naj zapaleni ama ne e to to..moze i da se poceka nekolku dena
ajde devojki nie znaeme podobro od toa....

Не сум имала секс за време на месечниот циклус а и имам среќа бидејки ми трае кратко.Знам само дека во тие денови е многу лесно да се забремени...

marija aleksova напиша:
Знам само дека во тие денови е многу лесно да се забремени...
Всушност многу тешко може да се забремени, ама сепак - се забременува и тогаш. :wink:

Не сум имала секс за време на менструација, ниту пак планирам да имам. Многу ми е гнасно и самата не можам да се поднесам ... а не пак партнерот да ме гледа таква. Како и да е, 5-6 дена не е долг период да се издржи без секс.

Тоа ти стриктно за фанови на Cannibal Corpse. Јас поише сум по Death i Vital Remains.

ако е девојката претходно туширана и не е некаков проблем(ама ако не е,стварно е одвратно,ќе ти се од еби,блјак).сум пробал многу пати и ништо страшно,гарантирам.ако на некој му се случи нешто страшно јас одговарам.пробајте бе дечки-се вреди да се проба за тоа живееме,ебаго

abe gledajte vamu toa so mislite deka ne mozi da se ostani bremena koga ima dobieno ne e tocno mozi no mnogu retko i zatoa ne odete na rizik.ve molam:toe:

toa ne e zdravo da se ima sex za vreme na ciklus...a i malku e odvratnoo:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom