Секс за манипулирање?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Кој повеќе манипулира со секс?

• Вкупно гласачи
    69

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Што мислите, кој го користи повеќе сексот како средство за манипулирање мажите или жените? А вие некогаш сте изманипулирале баш со секс ... или па вас некој?

Јас еднаш-два пати, ама мислам дека жените повеќе. особено што ние мажите, штом се симне крвта подолу, губиме панмет и се залетуваме по дунде како да не сме виделе, па не манипулираат.
Жените повеќе, но не 100% има и мажи, ама ретко.

Zenite manipuliraat mazi so seks.DA. No,zosto li mazite go prifacaat toa??? ;) Sakaat da bidat manipulirani?, sakaat da vidat kako e da si izmanipuliran,a tie se demek ladni i svesni?,ili naogjaat interes,pa ja prifacaat manipulacijata,koja stanuva dvonasocna?? A togas??? Sto ako od manipulacija otide rabotata vo kriv pravec? Koj e manipulator,a koj izmanipuliran togas???

bibika напиша:
Zenite manipuliraat mazi so seks.DA. No,zosto li mazite go prifacaat toa??? ;)
Зошто им е убаво. Ќе си платат, јебига, имаат, ама ќе си направат лезет.
А жените што манипулираат што испаѓаат, курвичиња?

Acid напиша:
Зошто им е убаво. Ќе си платат, јебига, имаат, ама ќе си направат лезет.

Ne mora da znaci. Mozebi zenata manipulira so pomos na seksot,sakajki da go dobie mazot?!
Ne velam ne,mozebi saka da dobie i nesto drugo,no ete kolku za primer,mozebi misli deka nema drug nacin da go cari,a?

jas mislam deka mazite, bidejki rabotite se promeneti i ne se kako porano...sega sekoj maz moze da ima zena za sex...a ne bi dozvolil sigurno da manipulira nekoja so nego radi taa rabota...ne mi se veruva da ima nekoj tolku zagrozen, pa da manipulira nekoja so nego...toa bi bilo navistina zalno...jas ne sum dozvolila nikoj da manipulira so mene i nema...a i ne sum se drznala da go storam toa so nekogo poradi nekakva moja cel...

bibika напиша:
Ne mora da znaci. Mozebi zenata manipulira so pomos na seksot,sakajki da go dobie mazot?!
Ne velam ne,mozebi saka da dobie i nesto drugo,no ete kolku za primer,mozebi misli deka nema drug nacin da go cari,a?
Па ако се секса само за да биде со него, тогаш таа не манипулира со него, туку тој со неа.

Нели? :wink:

E vidis toa e prasanjeto. Koj kogo i ima li voopsto manipulacija vo vakov slucaj? Ili se slucuva nesto drugo,a lici na manipulacija?
Cekaj da rzmislam malku,a? ;)

opcijata -nesnaodlivite od dvata pola- mi e malku nejasna, manipulatorite se bash snaodlivi, razbrale kaj gi biva i...
inache da se koristi seks za da se postigne nekoja cel, osven zadovolstvo,mislam deka e pretezno zenska rabota

i quit напиша:
opcijata -nesnaodlivite od dvata pola- mi e malku nejasna, manipulatorite se bash snaodlivi, razbrale kaj gi biva i...
inache da se koristi seks za da se postigne nekoja cel, osven zadovolstvo,mislam deka e pretezno zenska rabota

Да објаснам јас како размислувам за таа опција ... не мислам дека манипулаторите се снаодливи ... барем не оние што манипулираат со секс ... ниско ми е да неможеш да стигнеш до целта по некој друг пат освен со секс ... тоа е мое, затоа ја ставив таа опција, што нормално не мора да ја гласате вие што не се сложувате со мене:)

Не сакам да звучам лошо, но бидејќи кажав како гледам на тоа, би можело и така да се каже според мене:raz:
А да, да гласам и јас ... па ќе гласам баш за таа опција:wink:

Снаодливост кај мажите, кај жените треба убаво средено, избричано, намирисано ќофте. Ништо повеќе.
Манипулирање со секс може да дојде како лубрикант на некои работи подобро и побрзо да се избуткаат.
Ама да купуваш и леб со тоа шо ќе му дадеш на продавачот. Е многу е. Последново го спомнав затоа шо познавам таква фаца.

Ja znaete pogovorkata [ KOJ PREVARI TOJ TOVARI] taka i ova koj e po itar toj ke iskoristi.

Жените најчесто. Јеби га, такви сме, кога ќе те удри хормон...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom