Секс во темница или секс на светло?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
а што има врска дали е светло или темно?....нек се љуља брод... :pipi:

Све темница, само екранот укључен и зелена светлина од фифата :icon_cool

Најдобро е во темница со маалку светло :)

Ме пука некое светло расположение. Денски, со отворени ролетни. Ем секс, ем светло, ем цело маало да знае:))

Све темница, само екранот укључен и зелена светлина од фифата :icon_cool
Темница со малце звук од кантерот да се слуша калаш!! хахахаха:pos2::pos2:Шала на страна по романтично ми е така затемнето со малце светло и некоја тивка италијанска музика

Pa da ne e epten temno ama da nema ni mnogu svetlo, sepak da ja gledam kako raboti i so pravi:wink:

Абе конец у игла се уденува у темно!- Не
Епа се знае светлина бре да се видеме кој сме шо сме а не да се тражеме по тоа темницата па да и се качам на куклата!!! :pos2::pos2::pos::pos:

Светло бе. Да се знае кој сме што сме, не да се бркаме по темница да се бараме под кревет. Не сум по романтикава, така да на светло да се виде и да се доживее, а и така немам од што да се срамам :vozbud:

Abe sega :)
Vazno da e sex .. dali vo temnica ili na svetlo ne e bitno !

Valjda ako mi se pushta u temnica nema da mu recham chekaj malku svetlo da zapalam :D

bitno e so kogo imas seks a ne koga ako e dobra licnosta ne e bitno koga i kade:pusk:

На светло бато, сакам да видам дека има црвени прсти на газето... а ако не ги гледам, значи дека треба да се потрудам подобро. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom