Секс во природа?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Во природааа? Откако ме начекаа едни старци планинари, и откако ме исполазија бубачки....Повторно во природа? Не, благодарам...све останато е мојот филм...:vozbud:

:pos2::pos2::pos2: da,so eden doooobar MRAZULEC
Па и ќе се претвори во мразулец...кој ќе се растопи во врелините на жешката п***а :)
А во природа може, ама летно време...

Зошто мразулец sunce, кога може да ти влезе во п...а нешто птопло(к.р), па да видиш што е рај, мразулецот асоцира на студенило и "ладно оружје". Пробај со нешто поинтересно, секси и возбудливо.Со мразулец неможеш да доживееш оргазам(освен, ако си хипер жешка во "меѓуножјето" тоа е др. работа.:helou:

abe krevet si e krevet, baska moze nekoj da te vide + moze da te izede nekoja zivinka :)

Златно Водно ... летно ветре ... неколку пати ... убави спомени ... на сите ви препорачувам тоа да го искусите

--- надополнето ---

Сонце,

твоево сексуално искуство на -10 било цццццц/зрзрзрзрзрзр ... сепак ... кулллл

до вилинско коњче: ти честитам за храброста и одлучноста да пробаш секс во природа. За секс на Водно , како е не знам, не сум имал прилика да искушам таму, но затоа Пелистер ми е најблиску, и најсигурен моликите даваат посебност да речам божественост. Секс на Пелистер е неповторлива и незаборавна секс авантура.
поздрав, практикувај и уживај во секс во мајка природа:vozbud:

Секс во природа? За малку ми избега вечерва. Ах таа нејзина братучеда..:)

Дали и во парк на клупа се смета за секс во природа !? Ако да, тогаш многу пати во затуцаните делови на паркот во Скопје, еднаш и карши Колосеум. Луѓе од сите страни, ама нас не болеше патката, кога ти се сака - ти се сака брате. Еднаш ми текнува на една клупа се шпанцаме и до нас на следната клупа седнаа едни дечурлана. Тогашната ми цура толку се изнервира што гласно викна „Алоо дечко ми е во мене кај тука седнавте“, ама не ја слушнаа и моравме да прекинеме. Ах младост лудост. ;)

Секс во природа е добар оти не ти треба ни девојката да ја носиш со себе. Во природа ќе најдеш нешо.. овца, крава.. кучка...
В град е потешко.

Ако парк се рачуна, ѕверско е.

А што мислите, подобро на земја или кебе/шаторско крило?
На карпа најарно. hahaha неможам да се донасмеам ко ке постираат вакви постови на форум .....FAIL

Заборавив и еднаш во шатор за 1ви Мај. Од толку што бевме попалени, ја заборавив опаковката од кондомот внатре во шаторот. Следниот ден кога другарите помагаа за расклопување ја најдоа. Сеири после... колку ти душа сака. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom