Секс со девојка или мажена /секс со дечко или женет

• Креатор на темата Креатор на темата Mexanikus
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 јули 2020
Мислења
19
Поени од реакции
35
Ајде момци и девојки кажете ги вашите мислења и искуства

Не ја разбирам поентата на прашањево.

Јас би одел на тоа, ако се напупи опни и го. Ама ако мажот дознае, не знам како се решава тоа после...биди силен да го истепаш :boksix: :icon_mrgr:

Ама ако мажот дознае, не знам како се решава тоа после...биди силен да го истепаш
Vo taa situacija svalerot e najmalku kriv. Ako nekoja sopruga na nekoj covek se drzne da primi tug qr osven na svojot soprug, ne trebalo uopste da vleguva vo brak, a mazot treba na lice mesto da ja otepa taa kurvetina a na svalerot da mu podade raka sto mu gi otvoril ocite, ako i soprugot potajno dupi drugi zeni, a istovremeno soprugata mu se keca so drugi mazi, e togas e opravdano za dvajcata

Чуден фетиш. Познавам некои шо одбиле згодно крцкалче од 22 години, и опнале старка од 46 само заради тоа шо била мажена. Иди најди му нзс. :toe:

па уште не му паднал курот, сака да опали нешто типчето додека е у форма
Така е брат кажии животот се живее до даска да не треба неа да ја прашаме дали да опнеме нешто младо.... А и што се 35 и дали ја има некој на тие години фатено па да види што е ТОРНАДО:kezec:
Автоматски споено мислење:

Замисли чоек имаш 35 години и отвараш вакви теми :oops:
А ти госпоѓице што бараш по МОЈОТ профил да гледаш ммммм????

Чуден фетиш. Познавам некои шо одбиле згодно крцкалче од 22 години, и опнале старка од 46 само заради тоа шо била мажена. Иди најди му нзс. :toe:
Едни мислат дека таа од 46 ќе му ги задоволи фантазиите, а таа од 22 нема да сака ова, нема да сака она ... Други мислат дека сигурно им е со мажената (секс без обврски), а дека слободната девојка ќе се заљуби па ќе сака брак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom