Секс со бивши - добра или лоша идеја?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, тоа да, варање никако.....

секс со екс, а? хмм.. па и не е некоја лоша идеја, ако нема и некои поголеми чувства, а сексот бил прилично добар :) been there, done that и искрено, ептен беше добро:vozbud:

ammmm... кога подобро ке размислам, зошто да не! сепак имале дел од моето минато, не се некои туѓинци... се разбира - во сексот е исто како и во бизнисот, и двете страни треба на крај да испаднат задоволни од дилот!

Ne e OK ama ajt!!! Ljubov i Seks se dve razlicni raboti ta ka da ODOBRENO ako ne se doznae!!! :)))

Ipak, mislam deka e losha idea.... Moze da se dade lazna nadez na nekoja strana i plus toa samo ja zgolemuva mizerijata na raskinuvanjeto.....Barem mislam.

Кога би имала друг дечко што би ме задоволувал, не гледам причина зашто би имала секс со бившиот, ама ако немам дечко и ако тој секс не претставува варање, би имала секс со бившиот без грам грижа на совест. А чувства како чувства и со секс и без секс ќе бидат тука. Сепак мислам дека ваков секс се случува тазе после раскинување најчесто, како што поминува време се поретки и поретки се таквите испади

знаете што имам пишано на друго место дека секс со бивша,ни под разно...
ама не било така ,сега кога ми е „бивша“ ...мислам дека се би дал само да ја „гушнам“ уште еднаш,и да и кажам дека сеуште ја сакам...
може за некого ќе е лигаво ,но тоа е вистината и искреноста...

seksot so bivsi e ravota posle koja moze da ima i nekoj presvre!
povtorno razgoruvanje na cuvstvata!

Зависи колку бил добар бившиот и колку сакам да имам секс во моментот.

Со оглед на тоа дека ваква ситуација би била можна само ако бившата останала fuck friend - и те како добра идеја..

A sto ako ste raskinale so partnerkata/partnerot radi XX pricini (ne bilo varanje tuku ednostavno izblednele ljubovnite cuvstva) no sepak seksualnata privlecnost e povekje od prisutna? I ako DETALNO mu/i ukazete na partnerot/partnerkata deka NEMA SANSA da se smirite, deka nemate TAKVI cuvstva prema nejze/nego tuku samo deka seksualno ve pali i ako vrz seto toa BIVSIOT/BIVSATA ve pobara za sex, pritoa objasnuvajki vi deka e cisto radi sex, deka ne si podgreva nadez deka ke se smirite... Bi se vpustile li vo takva seksualna vrska?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom