- Член од
- 23 ноември 2008
- Мислења
- 302
- Поени од реакции
- 10
Можат можат![]()
;D
и поише им се сака тогаш
добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...
инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можат можат![]()
;D
и поише им се сака тогаш
Дали додека девојките се во периодот на менстуација можат да имат секс?
Ако е невина и оака нема да и биде убаво и ќе ја боли, уште да има добиено-тешко неа.
Значи одговорот е не како што разбрав...
Како што разбрав со тоа болките нема да е добро ни анален секс...
Значи одговорот е никаков секс...:S
Не знам дали си запознаен со орален секс, во случај да не си, нека те запознае девојката.Значи одговорот е не како што разбрав...
Како што разбрав со тоа болките нема да е добро ни анален секс...
Значи одговорот е никаков секс...:S

Абе типче, не е девица, гарант.инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...
Каков генијален план има девојкава значи еј, секоја чест за креативноста...добро во ред...не сум знаел ни за едното ни за другото...
инаку девојчето е сеуште девица?? (како што таа ми кажува,не дека многу и верувам ама ае)...

Каков генијален план има девојкава значи еј, секоја чест за креативноста...
Девица, па уште сака да има секс за време на менструација :pos2:
Момче, нели е повеќе од очигледно дека сака да изглуми крвавици_од_кинење_и_губење_невиност додека има менструација, за да не забележиш дека она уствари не е девица? Не дека има врска дали си и прв или не (иако, она очигледно лаже и е уплашена од тоа што ти ќе ја дознаеш вистината), ама, почекај некој ден да заврши крварењето, па имајте секс. Баш ме интересира како ќе заврши приказнава...![]()

Типот пиша негде дека не му дава затоа што има добиено? Така и си мислев.Она не му дава зашо има добиено.
Не знам од кај ги извадивте филмовиве.
Типот пиша негде дека не му дава затоа што има добиено? Така и си мислев.
Он прашува тука дали е океј секс за време на менструација. Со тоа одма остава впечаток дека со партнерката дискутирале на таа тема и колку тој секс е во ред.
Секоја чест за девојката. Сосема тактички потег од нејзина страна.