BrokenHeart
..not broken anymore..
- Член од
- 30 мај 2007
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 1
jas imam edno prasanje do mazite..moze e glupo ali me interesira..koja e razlikata koga svrsuvate onaka normalno i koga prska mnoogu poveke od voobicaeno? edno 2metra primer..??

!!!Na pocetok mazenja,au se top i naednas te mhhhhhhh zadovoluva ko nikoj do sea....i opa sfakjas deka e decko so pozadina:pos2
!!!Na pocetok mazenja,au se top i naednas te mhhhhhhh zadovoluva ko nikoj do sea....i opa sfakjas deka e decko so pozadina:pos2 va bajagi iskusen momak...i ti se cuvstvuvas ko alisa vo zemjata na cudata...i sea na mene e red i si go uptrebuvam moeto znaenje i umeenje ama ne e toa toa,te glea ko u stil samo toa?!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakav da propadnam vo zemjaaaaaaaaaa...i :zid: so kako sea?dali na nekoj od vas mu se ima deseno istovo?helpppppppppppppppppp
va bajagi iskusen momak...i ti se cuvstvuvas ko alisa vo zemjata na cudata...i sea na mene e red i si go uptrebuvam moeto znaenje i umeenje ama ne e toa toa,te glea ko u stil samo toa?!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakav da propadnam vo zemjaaaaaaaaaa...i :zid: so kako sea?dali na nekoj od vas mu se ima deseno istovo?helpppppppppppppppppp